Sistem Topladım Parça Öneriniz Var mı?

hocam ileriye dönük alıcam pek bir sıkıntı yok, sonradan alırım 2k veya 4k bir monitör ama şuan alabilecekken bayağı uzun süre götürecek bir sistem almak istiyorum. sizce parçalar iyi mi? darboğaz yapması eğer kasaya zarar vermeyecekse benim açımdan bir sıkıntı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet çok ama yapcak bişe yok kasayı salı satıcam sonra direk bunu alıcam cumayı bekleyemem ben
anladım hayırlısıyla alda sorun yok

anladım hayırlısıyla alda sorun yok
Valla yeni mod paketleri gelicek sistem yenilenince dgfkljgmdnlkgfd. aklımda bir kaç mod paketi fikri var, her tür için bir tane tarzı. kendim skill tree yaptığım bir rpg mod paketi bile var ama şuanlık askıya aldım.

işlemci ekran kartını tam yüke kadar besleyemiyor. işlemci %95-100 kullanılırken ekran kartı %50 kullanılıyor. abartılmış değerler tabi. örnek için. kullanım senaryonuzu bilmediğimden yorum yapmak çok mantıklı değil. expedition 33 gibi inanılmaz ekran kartı hüpleten oyunları rt açık oynayacaksanız sıkıntı yok
Hocam sadece emin olmak maksatlı soruyorum. Aslında aldığın performans sistemdeki en düşük parçaya eş değerdir değil mi? Ancak uygulamaya bir sınır koyulmuyorsa(örneğin fps kilidi) teknik açıdan darboğaz yaşamama imkanı yok zaten. Teorik olarak illaki bir bileşen darboğaza girmesi gerekiyor. Windows gibi işletim sistemleri sınırlandırmalar koyuyorlar aslında. Bunu aşmanın net yolları var mı? Parça yükseltme paradoksuna girmemek adına soruyorum. Bu sistem harici bir soru yanlış anlaşılmasın

Hocam sadece emin olmak maksatlı soruyorum. Aslında aldığın performans sistemdeki en düşük parçaya eş değerdir değil mi? Ancak uygulamaya bir sınır koyulmuyorsa(örneğin fps kilidi) teknik açıdan darboğaz yaşamama imkanı yok zaten. Teorik olarak illaki bir bileşen darboğaza girmesi gerekiyor. Windows gibi işletim sistemleri sınırlandırmalar koyuyorlar aslında. Bunu aşmanın net yolları var mı? Parça yükseltme paradoksuna girmemek adına soruyorum. Bu sistem harici bir soru yanlış anlaşılmasın
evet öyle oluyor her türlü darboğaz oluyor amaç en düşük darboğazı yemek. var mı öyle bir şey bilmiyorum

Geri