Kanka niye izin vermiyorlarki cebinden daha fazla para çıkıcakailem ziin vermiyor yoksa ben da-g9 sistemi 23kya alacaktim
fatura adima olmadigi icin garanti sorun olur diyorlarKanka niye izin vermiyorlarki cebinden daha fazla para çıkıcak
bende bunu almayi dusnuyordum ekran karti markasi nasil?PCH VELAR / RYZEN 5 7500F / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5200 MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
bence yukarıdaki bilgisayara bir göz atın. Fiyat aralığı uygun size. Sadece anakartı değiştirmeniz yeterli olur bence.
Anakart ta AsRock.. Bence sorun olmayacaktır. Ayrıca birkaç yerde baktım iyi deniyor. PC hocasının youtube da bu pc yi inceleme videosu da mevcut.fatura adima olmadigi icin garanti sorun olur diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende bunu almayi dusnuyordum ekran karti markasi nasil?
Anakart ta AsRock.. Bence sorun olmayacaktır. Ayrıca birkaç yerde baktım iyi deniyor. PC hocasının youtube da bu pc yi inceleme videosu da mevcut.
kral daha almadım hala bir oneriniz varsa lütden bekliyorum@ruzgarexe Son durum nedir
kral daha almadım hala bir oneriniz varsa lütden bekliyorum
uzun sure yukseltmem yukseltsem islemci ekran ksrtlari cok pahaliArkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş zaten, Benim tek önerim 2024e girerken artık ddr4 sistem toplamamak almamak.
uzun sure yukseltmem yukseltsem islemci ekran ksrtlari cok pahali
@yolyordam35 hocam sizin oneriniz var mi
25k çok arada bir bütçe çok kafaya yatan sistemler yok hepsi iki arada bi deredeuzun sure yukseltmem yukseltsem islemci ekran ksrtlari cok pahali
@yolyordam35 hocam sizin oneriniz var mi