Sistem Topluyorum Sizce Nasıl Olmuş??

kasa olarak zoko amiral 9070xt al 5070 deliyor

Önerileriniz nedir hocam. Renderla da uğraşacağım için Nvidia tercih ettim.
render performnsı iyi 9070'in eğer 2-3 dakikanın hayati bir tehlikesi yoksa sizin nvidia şart değil sizin için.

render performnsı iyi 9070'in eğer 2-3 dakikanın hayati bir tehlikesi yoksa sizin nvidia şart değil sizin için.
Anladım hocam peki fiyatlar tekrar 31k civarına inerse biraz ekleyip rx9070xt almak mantıklı olur mu?

Hocam rx9070xt fiyatları çok yüksek şu an. Sizce stoklar ne zamana yenilenir bir tahmininiz var mı
Ay sonuna doğru tekrar stoklar gelebilir 9070XT bekle kesinlikle, 5070'e yazık gerçekten o paralar.
Zaten diğer parçalarla ilgili arkadaşlar alternatif vermiş, hepsi de F/P olarak tavsiye edilen ürünler, belki anakartı daha bilindik farklı model de alabilirsin.
Ram tavsiyesi de verilmiş MhZ ve CL değeri daha makul Ram'ler tercih sebebidir.
Kasa/PSU beraber mantıklı fiyata iyi kalite denk getirirsen o şekilde alabilirsin.
Bi kaç F/p kasa var onun dışında, aklıma gelirse atarım.

ekran kartı ve kasa hariç hepsine katılırım 7900xt katılmama sebebim fsr4 ve rt performansı çok düşük günümüzde çıkacak oyunlar RT zorunlu kasa da 360mm desteklemiyor ve egzoz fana sahip değil ve biraz daha verilerek phantom spirit alınabilir.
öncelikle RT zorunlu demedim RT kullanması zorunlu oyunlar var dedim :D kim raporladıysa kınıyorum ve modu da kınıyorum.

Herkese merhaba. Max 55k bütçem var. Sistem toplamak istiyorum. Bütçe sadece kasa için. Böyle bir sistem topladım. Parçalar uyumlu mudur? Ne gibi değişiklikler önerirsiniz?

İşlemci:

AMD Ryzen 5 7500F 6000TL​

Anakart:

MSI Pro B650M-P 5100TL​

Ram:

Apacer Panther RGB 32 GB 6000 MHz CL40 4000TL​

Kasa:

MSI Mag Forge 120A RGB 6 Fanlı ATX 2600TL​

PSU:

MSI MAG A650BNL 650 W 2300TL​

SSD:

Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD 2200TL​

Ekran Kartı:

Palit RTX 5070 GamingPro 32000TL​

Sistem bu şekilde. Şimdiden teşekkürler:)
Ben olsam kartı amd yaparım

ekran kartı ve kasa hariç hepsine katılırım 7900xt katılmama sebebim fsr4 ve rt performansı çok düşük günümüzde çıkacak oyunlar RT zorunlu kasa da 360mm desteklemiyor ve egzoz fana sahip değil ve biraz daha verilerek phantom spirit alınabilir.
@Perfectshot06 hocak aktifseniz şuna bir bakarmısın yanlış bilgi diyerek işaretlenmiş ama yanlış bilgi yok varsa da beni aydınlatın açıklamay ışın izleme neden zorunlu olsun demiş ışın izlemenin zorunlu olduğu oyunlar var ve çıkacaktır örnek indiana jones oyunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri