Sistemde uyumsuzluk yapacak parça varmı?

Reaksiyon skoru
8
hocam sistem çok kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sistem çok kötü
@Kürşat K.T.K

bende onu dedim zaten sadece şaka yolu ile
algılamadık affet :)

1727803532811.png

https://www.gaming.gen.tr/urun/3375...-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.85.7 bunu al rahat et

Fiyat açısına aşırı takılmıyorum. Full set MSİ olarak diziyorum o yüzden. Ekran kartını indirim yakalayıp 4070 yapabilirim. Fazlasında gözüm olmadığı için ekran kartı düşük ve ileri dönük upgrade yaparım düşüncesi de var. Temel olarak işlemci önemliydi benim için :D

RTX4070
Ekran kartını bununla değiştim. Arada cuzi fark var uygun bulmuşken :)
@KYLORIN90

Son düzenleme:
Fiyat açısına aşırı takılmıyorum. Full set MSİ olarak diziyorum o yüzden. Ekran kartını indirim yakalayıp 4070 yapabilirim. Fazlasında gözüm olmadığı için ekran kartı düşük ve ileri dönük upgrade yaparım düşüncesi de var. Temel olarak işlemci önemliydi benim için :D

RTX4070
Ekran kartını bununla değiştim. Arada cuzi fark var uygun bulmuşken :)
@KYLORIN90
dostum 90kya bunun 10 katı toplanır boşver msi toplamayı msi olsa ne olacak istediğin performansı alamadıktan sonra

dostum 90kya bunun 10 katı toplanır boşver msi toplamayı msi olsa ne olacak istediğin performansı alamadıktan sonra
diğer hazır sistem yapan yerler de o kadar kötü marka kullanıyor ki iyice soğutuyorlar insanı. Düzgün bir yer bulabilsem hazır sistemde 4080 li sistem bile bu fiyatlara denk gelir dediğin gibi :)

b

ulursun birilerini etiketlicem belki onlarda vardir.

@Kürşat K.T.K
@LoserIl
@Gurkanpiro
@emreBeoa
Etiketlendiğimi görmek çok mutluluk verici :)

diğer hazır sistem yapan yerler de o kadar kötü marka kullanıyor ki iyice soğutuyorlar insanı. Düzgün bir yer bulabilsem hazır sistemde 4080 li sistem bile bu fiyatlara denk gelir dediğin gibi :)
O kadar kötü sistemler yok, bu kadar yüksek bütçede toplama daha iyi olur. Bende 70-75 civarı sistem vardı onu atarım birazdan şimdi müsait değilim. Yarım saat sonra Alıntıla mesajımı bildirim gelsin unutuyorum sonra

Geri