Sisteme Ne yapayım Yardımınıza İhtiyacım Var

Megatronus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,006
Arkadaşlar Sistemimde son 2 aydır Kernel-Power Hatası alıyordum ekran aniden donuyor ve öylece kalıyordu bu sorunu çözmek için yapmadığım şey kalmadı tüm yazılımsal şeyleri denedim tüm parçaları değişerek denedim işlemci garantiye gönderdim değişti geldi ama sorun yine oluyor ne yapacağımı şaşırdım artık her parçayı değişerek denedim ekran kartı ssd ram işlemci anakartı da servise verdim test ettiler onda da sorun yok dediler sistemi satsam vebale girerim satamam bu sorunu çözmeden gerçekten soğudum PC den artık ne yapmalıyım

Güç kaynağınızın marka modeli nedir? Diğer parçalarınız gibi güç kaynağı ile ilgili de bir değişiklik yapıp test ettirdiniz mi?

Güç kaynağınızın marka modeli nedir? Diğer parçalarınız gibi güç kaynağı ile ilgili de bir değişiklik yapıp test ettirdiniz mi?
Evet hocam güç kaynağı da test ettim msı a750gL

Daha önce sanırım benzer konular açmışsınız ve çoğu şeyi denemişsiniz. Sonunda windows hızlı başlatma ile ilgili ayar değişikliği sorunu çözmüşsünüz veya çözdüğünüzü düşünmüşsünüz. Tekrar mı nüksetti sorun?

Ben de farklı çözüm yöntemleri nelerdir diye bakıyordum. Ram konusunda expo'yu kapatıp mhz hızını düşürerek sorunu çözenler olmuş. 4800 mhz'ye kadar aşağı çekmişler.

Bios'tan Cpu Lite Load Mode 6'ya ( Tavsiye Edilen ) çekerek sorunu çözen olmuş. Msi anakartlarda çok düşük ihtimalle bazen bu durum kernel power hatasına sebep olabiliyormuş.

Bir de Windows'unuz orjinal midir? Orjinal olmadığından kaynaklı probleme sebep olduğunu söyleyenler de var. Ne kadar doğru bilemedim. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür. Karşıma başka çözüm yolları gelirse size ileteceğim.

Geri