I am Jorge Jesus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Discord atar mısın hocamSanmam uyar hepsine DC İnsta Telegram Snachat mesenger Vs kullanmıyorum hocam
Discord atar mısın hocamSanmam uyar hepsine DC İnsta Telegram Snachat mesenger Vs kullanmıyorum hocam
Kullanmıyorum ki DC discord oluyor yazdımDiscord atar mısın hocam
Sıkıntı olmaz uyumlu olur. Vxplus 400 yeterli olur.Alıntıyı görüntüleİnternette buldum, benim kasayla sadece boyutu aynı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Hasan344
Yanlış okumuşum hocam kusura bakma. Kullanıyorum diye okudum.Kullanmıyorum ki DC discord oluyor yazdım
Güzel gibi![]()
Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1027124455
Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
alınır mı hem 500 watt hem daha ucuz.
Yanlış okumuşum hocam kusura bakma. Kullanıyorum diye okudum.
Aynısıymiş zaten 400 wlıka![]()
Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1027124455
Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
alınır mı hem 500 watt hem daha ucuz. @Hasan344
Yanlış okumuşum hocam kusura bakma. Kullanıyorum diye okudum.
Hocam o konuyu gördüm. Sanırım kuzeninizden almıştınız.Güzel gibi
bendede 600 w zalman PSU varda gereksiz kablolar kesilmiş 24 pin güç kablosuna ellenmemiş çalışıyormu daha test etmedim inşallah kazık yememişimdir
Aynısıymiş zaten 400 wlıka
AynenHocam o konuyu gördüm. Sanırım kuzeninizden almıştınız.
Satsammı bilmiyorum bide milletten beddua yemeyelim bozulursa hemenHocam o konuyu gördüm. Sanırım kuzeninizden almıştınız.
Gidip test ettiresim varda baya düdükler gibi pcciHocam o konuyu gördüm. Sanırım kuzeninizden almıştınız.