Neler Yeni

SİSTEMİ ALDIĞMA BİN PİŞMANIM

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 bu sistemi aldım sadece anakartı ve psu değiştim her şey normal keşke almaz olaydım benden mi sıkınıtlı bilmiyorum ama sürücüler driverler bios her şey güncel ama oyunlarda sıkıntı yaşıyorum gta5 girdim oyun droplanmaktan oynanmıyor dying light 2 de oyun acayip bulanık gözüküyo sistem incelemelerinde warzoneda 140 fps alıyor diye gözüküyo ben 70 zor alıyorum eski bilgisayarım rx 6600 xt ryzen 5 3500x darboğaz olmasına rağmen saydığım her oyunu sorunsuz oynuyordum bu bilgisayar neden böyle ???????
çok kasma gta v böyle sıkıntılı hocam güncel sistemlerde de bende de aynı o yüzden sildim

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Attila Timur
iade et kanka sadece kredi kartı limitin atıyorum bu ay için 50k ise sen 22k lık almışsın o eksilir başka bir şey olmaz. diğer ay limitin tekrar yenilenir

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
murat
dostum bi testleri baştan sona yapmakta fayda var benchmark memtest vs parçalarda belki sorun vardır normal skorlarda çıkıyorsa yazılımsal bir şey vardır

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 bu sistemi aldım sadece anakartı ve psu değiştim her şey normal keşke almaz olaydım benden mi sıkınıtlı bilmiyorum ama sürücüler driverler bios her şey güncel ama oyunlarda sıkıntı yaşıyorum gta5 girdim oyun droplanmaktan oynanmıyor dying light 2 de oyun acayip bulanık gözüküyo sistem incelemelerinde warzoneda 140 fps alıyor diye gözüküyo ben 70 zor alıyorum eski bilgisayarım rx 6600 xt ryzen 5 3500x darboğaz olmasına rağmen saydığım her oyunu sorunsuz oynuyordum bu bilgisayar neden böyle ???????
EXPO aktif durumdaysa BIOS'u sıfırlayıp hiçbir ayarı açmadan kaydedip çıkar mısın? Ondan sonra GTA 5'te falan bak bakalım bir sıkıntı olacak mı?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Dl2 deki görüntü bozukluğundan kastın ne ki hocam

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Amd ekran kartıyla alakalı olduğuna yemin edebilirim , amd fanboylar ağlayabilir fakat amd ekran kartı kullanmak hayatta yapabileceğin en büyük 2. hata. 1.si nvidia kullanmamak.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
EmreE
Dl2 deki görüntü bozukluğundan kastın ne ki hocam
bulanık gözüküyor uzaktaki nesleler yakındaki nesneler hepsi bulanık format at teker teker yükselt driverleri sil yükle yap dediler hiçbiri olmadı en sonunda dl2 yi sildim taksitli aldım onu bitirip rx 7600ü değiştirceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd ekran kartıyla alakalı olduğuna yemin edebilirim , amd fanboylar ağlayabilir fakat amd ekran kartı kullanmak hayatta yapabileceğin en büyük 2. hata. 1.si nvidia kullanmamak.
taksitle aldım onu bitirip rx 7600ü değiştiriceğim

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
bulanık gözüküyor uzaktaki nesleler yakındaki nesneler hepsi bulanık format at teker teker yükselt driverleri sil yükle yap dediler hiçbiri olmadı en sonunda dl2 yi sildim taksitli aldım onu bitirip rx 7600ü değiştirceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

taksitle aldım onu bitirip rx 7600ü değiştiriceğim
Niye eski pcde olmuyormuydu birdeonitördende olabilir

Gurkanpiro

80+ Gold
alakası yok dostum rx 6700 kullanıyorum boyle sacma durumla karsılasmadım ayarlardan kaynaklı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,888
İsim
.
hayır eski pc de olmuyordu monitçrde eski pc de kullandığım monitördü ama yapacak bişi yok
Bende 1 sene rx 7600 kullandım 5-6 kez oyundan atma driver silip yükleme dışında sorun yaşatmadı bana geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza.
Son derece güzel bir karttır rx 7600 ben AAA oyunları full ultrada +60 fps bitirimiştim SSD de sorun varsa o da yapar birde farklı depolama birimi ile deneyin

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
EmreE
Bende 1 sene rx 7600 kullandım 5-6 kez oyundan atma driver silip yükleme dışında sorun yaşatmadı bana geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza.
Son derece güzel bir karttır rx 7600 ben AAA oyunları full ultrada +60 fps bitirimiştim SSD de sorun varsa o da yapar birde farklı depolama birimi ile deneyin
teşekkürler

Top Bottom