toplama pc al pişman olmazsın eski parçada kullanmıyorlar. Öyle eski parça olsa direk 2.el olur ztn. Hepsi kullanılmamış 0 parçatoplama pcler eski parça mı kullanıyor? çevremdeki çoğu kişi eski parça kullanıyorlar diyor. Ayrıca youtube da performansı hakkında bi video var mı
toplama pc al pişman olmazsın eski parçada kullanmıyorlar. Öyle eski parça olsa direk 2.el olur ztn. Hepsi kullanılmamış 0 parçaPeki o çok şaşırdığımız kasa da AMD Ryzen 5 7500F var benim ise almam gereken i7 10. nesil aynı performansı verir mi
Sistemde SSD dahi yok bu arada. Farkedilmemiş sanırım. Dostum herhangi bir siteden herhangi bir hazır kasayı random seçerek bir PC alsan %98 ihtimalle senin toplamayı düşündüğün kasadan çok daha iyi olur.
Ek: konunun ve konu sahibinin trol olduğunu düşünüyorum.
Yemin ederim troll değilim
toplama sistemlerdeki parçalar sıfır ve çoğu parça en az 2 yıl garantili ayrıca çook daha ucuza geliyor önerim bu sistemi alıp yanına istediğin monitörü alman ve asla o paraya 6500 xt alma.toplama pcler eski parça mı kullanıyor? çevremdeki çoğu kişi eski parça kullanıyorlar diyor. Ayrıca youtube da performansı hakkında bi video var mı
Ben okul için ve oyun için pc toplamak istiyorum ve ne yapacağım hakkında en ufak bi fikrim yok. Amd dediler amd topladım. (baya kötü topladım sanırım) i7 10. nesil almamı söyledi hocalarım bende onun yanında 3060 koyayım dedim insanlara sordum. Birsürü şey geldi ne yapacam bilmiyorum.Sistemde SSD dahi yok bu arada. Farkedilmemiş sanırım. Dostum herhangi bir siteden herhangi bir hazır kasayı random seçerek bir PC alsan %98 ihtimalle senin toplamayı düşündüğün kasadan çok daha iyi olur.
Ek: konunun ve konu sahibinin trol olduğunu düşünüyorum.
Kardeşim benim 25K fiyat bandında o sisteme RX 6500 XT olmaz diyorum. O fiyatta RX 6700 XT sistemler varken niye RX 6500 XT alayım anlatır mısın? Tamamen parana yazık o kadar.Hazır sistemler genelde parçaları eski oluyor ve güvenli mi değil mi bilmiyorum. Ayrıca ekran kartı tam oluyor sisteme ne işlemci darboğaz yapar ne de kötü fps alırsın.
Post automatically merged:
Şu videoyu izlesene bi kanka:
Öyle bir şey yok kardeşimhazır sistemler eski parça kullanılıyor uzun vaadeli olmuyor demişti bir kaç arkadaşım
Tebilondan şunu alcamKardeşim benim 25K fiyat bandında o sisteme RX 6500 XT olmaz diyorum. O fiyatta RX 6700 XT sistemler varken niye RX 6500 XT alayım anlatır mısın? Tamamen parana yazık o kadar.
Post automatically merged:
Öyle bir şey yok kardeşimO arkadaşların kim herhangi bir firmada çalışıyorlar mı? Bu bilgili nereden almışlar onu da söylesinler. Hazır sistem almanı öneririm kesinlikle parana yazık ediyorsun.
anakart ddr4 ramler ddr5 yanlış seçimler asla alınmazzEkran Kartı: MSI RX 6500 XT 5.000 TL
Ana Kart: Asus Prime B550M-K 2.700 TL
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.600 TL
Ram: Kingston Fury Beast DDR5 32 GB 3.600 TL
HDD: Seagate 3.5" 2 TB Barracuda 1.500 TL
Kasa: MSI MAG FORGE 100R ARGB Kasa 2.500 TL
Güç Kaynağı: RMP-600 600W 1.500 TL
Monitör: Asus TUF Gaming 165Hz 1ms 4.500 TL
TOPLAM: 24.900 TL SİZCE NASIL? DAHA İYİ 25.000 TL' Yİ GEÇMİYECEK ŞEKİLDE NASIL KASA TOPLANABİLİR?