Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemi Aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökalp Can
toplama pcler eski parça mı kullanıyor? çevremdeki çoğu kişi eski parça kullanıyorlar diyor. Ayrıca youtube da performansı hakkında bi video var mı

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
toplama pcler eski parça mı kullanıyor? çevremdeki çoğu kişi eski parça kullanıyorlar diyor. Ayrıca youtube da performansı hakkında bi video var mı
toplama pc al pişman olmazsın eski parçada kullanmıyorlar. Öyle eski parça olsa direk 2.el olur ztn. Hepsi kullanılmamış 0 parça

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Sistemde SSD dahi yok bu arada. Farkedilmemiş sanırım. Dostum herhangi bir siteden herhangi bir hazır kasayı random seçerek bir PC alsan %98 ihtimalle senin toplamayı düşündüğün kasadan çok daha iyi olur.
Ek: konunun ve konu sahibinin trol olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökalp Can
toplama pc al pişman olmazsın eski parçada kullanmıyorlar. Öyle eski parça olsa direk 2.el olur ztn. Hepsi kullanılmamış 0 parça

Peki o çok şaşırdığımız kasa da AMD Ryzen 5 7500F var benim ise almam gereken i7 10. nesil aynı performansı verir mi​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemde SSD dahi yok bu arada. Farkedilmemiş sanırım. Dostum herhangi bir siteden herhangi bir hazır kasayı random seçerek bir PC alsan %98 ihtimalle senin toplamayı düşündüğün kasadan çok daha iyi olur.

Yemin ederim troll değilim

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
toplama sistemlerdeki parçalar sıfır ve çoğu parça en az 2 yıl garantili ayrıca çook daha ucuza geliyor önerim bu sistemi alıp yanına istediğin monitörü alman ve asla o paraya 6500 xt alma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökalp Can
Ben okul için ve oyun için pc toplamak istiyorum ve ne yapacağım hakkında en ufak bi fikrim yok. Amd dediler amd topladım. (baya kötü topladım sanırım) i7 10. nesil almamı söyledi hocalarım bende onun yanında 3060 koyayım dedim insanlara sordum. Birsürü şey geldi ne yapacam bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökalp Can

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Şaka gibi bilgisayar toplamışsın rx 6500 ve 25K? o paraya 4060'lı sistemler çıkıyordu en son.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökalp Can

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil
Hazır sistemler genelde parçaları eski oluyor ve güvenli mi değil mi bilmiyorum. Ayrıca ekran kartı tam oluyor sisteme ne işlemci darboğaz yapar ne de kötü fps alırsın.

Şu videoyu izlesene bi kanka:
Kardeşim benim 25K fiyat bandında o sisteme RX 6500 XT olmaz diyorum. O fiyatta RX 6700 XT sistemler varken niye RX 6500 XT alayım anlatır mısın? Tamamen parana yazık o kadar.

hazır sistemler eski parça kullanılıyor uzun vaadeli olmuyor demişti bir kaç arkadaşım
Öyle bir şey yok kardeşim :D O arkadaşların kim herhangi bir firmada çalışıyorlar mı? Bu bilgili nereden almışlar onu da söylesinler. Hazır sistem almanı öneririm kesinlikle parana yazık ediyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökalp Can
Kardeşim benim 25K fiyat bandında o sisteme RX 6500 XT olmaz diyorum. O fiyatta RX 6700 XT sistemler varken niye RX 6500 XT alayım anlatır mısın? Tamamen parana yazık o kadar.

Öyle bir şey yok kardeşim :D O arkadaşların kim herhangi bir firmada çalışıyorlar mı? Bu bilgili nereden almışlar onu da söylesinler. Hazır sistem almanı öneririm kesinlikle parana yazık ediyorsun.
Tebilondan şunu alcam

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu
Ekran Kartı: MSI RX 6500 XT 5.000 TL
Ana Kart: Asus Prime B550M-K 2.700 TL
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.600 TL
Ram: Kingston Fury Beast DDR5 32 GB 3.600 TL
HDD: Seagate 3.5" 2 TB Barracuda 1.500 TL
Kasa: MSI MAG FORGE 100R ARGB Kasa 2.500 TL
Güç Kaynağı: RMP-600 600W 1.500 TL
Monitör: Asus TUF Gaming 165Hz 1ms 4.500 TL

TOPLAM: 24.900 TL SİZCE NASIL? DAHA İYİ 25.000 TL' Yİ GEÇMİYECEK ŞEKİLDE NASIL KASA TOPLANABİLİR?
anakart ddr4 ramler ddr5 yanlış seçimler asla alınmazz

Top Bottom