Hocam geIL markasını ilk defa duyduğum için kingston yaptım.Sistemde anakart
b550 aorus elite yap.
Rame karışma ram iyi zaten kingston için ekstra para verme.
Ssd mp510,970 evo yap.
Kasa Corsair ıcue 220t yap.
14,444 TL.
Merak etmeyin hocam marka iyidir .Hocam geIL markasını ilk defa duyduğum için kingston yaptım.
Anakart b550 aorus elite yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum kasa dokunmasanız bile.Hocam geIL markasını ilk defa duyduğum için kingston yaptım.
SX8200 Pro kullanıyorum ben. Memnunum tavsiye ederim. Ama yakın fiyata Samsung 970 bulunursa onu tercih edin.şöyle bıraktım hocam.Sinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi
Sinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam HDD opsiyonel aslında fakat 1 TB ssd nereden alabilirim ucuza bilmiyorum. Tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Hocam cahilliğime verin lütfen, aradaki farklı söyleyebilir misiniz?Merak etmeyin hocam marka iyidir .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart b550 aorus elite yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum kasa dokunmasanız bile.
Allah herkese nasip etsin hayırlı olsun çok iyi sistem güzel günlerde kullan kardeşim.Arkadaşlar evet bu cidden bu sistem hakkındaki son konum olacak inşallah. Birkaç gündür hep bu sistem hakkında konu açıp durdum. Size sistemin son halini atıyorum lütfen önerilerinizi belirtmekten çekinmeyin. Yapıcı eleştirilere açığım. Ayrıca PSU 750W çok mu 650W yeter mi? Sistem şöyle oldu:
Arkadaşlar evet bu cidden bu sistem hakkındaki son konum olacak inşallah. Birkaç gündür hep bu sistem hakkında konu açıp durdum. Size sistemin son halini atıyorum lütfen önerilerinizi belirtmekten çekinmeyin. Yapıcı eleştirilere açığım. Ayrıca PSU 750W çok mu 650W yeter mi? Sistem şöyle oldu:
Vramlari daha iyi soğutma anlamındada daha iyi kısaca daha iyi bir anakart hocam.Hocam cahilliğime verin lütfen, aradaki farklı söyleyebilir misiniz?
Biliyorum fakat R5 5600X daha mantıklı.Aynı fiyata R7 3700x var
Hocam peki wifi olarak adaptörü yok. Eğer o anakartı seçersem bana bir wifi adaptörü önerir misiniz?Vramlari daha iyi soğutma anlamındada daha iyi kısaca daha iyi bir anakart hocam.