Neler Yeni

Sistemi Alıyorum Fakat 1-2 Değişiklik Yaptım!!

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

ConquerorXIV

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Sağlam
Arkadaşlar evet bu cidden bu sistem hakkındaki son konum olacak inşallah. Birkaç gündür hep bu sistem hakkında konu açıp durdum. Size sistemin son halini atıyorum lütfen önerilerinizi belirtmekten çekinmeyin. Yapıcı eleştirilere açığım. Ayrıca PSU 750W çok mu 650W yeter mi? Sistem şöyle oldu:
Aga pc toplama hizmeti almak istediğine emin misin ben artık pc alırsam toplama hizmeti almam

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Sağlam
Niye? Ekran kartını demonte isteyeceğim zaten.
Aga ben aldım sonra gelmeden daha pc kargodayken istemediğimi iade etmek istediğimi söyledim montajlı ürün seçtiğiniz için iade edemezsiniz falan çok sıkıntı çıktı itopyada tüm sitelerde belirtiyo montajlı alırsanız ürün kargolandıktan sonra cayamazsınız diye kurmayı biliyosan kendinde halledebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga ben aldım sonra gelmeden daha PC kargodayken istemediğimi iade etmek istediğimi söyledim montajlı ürün seçtiğiniz için iade edemezsiniz falan çok sıkıntı çıktı itopyada tüm sitelerde belirtiyo montajlı alırsanız ürün kargolandıktan sonra cayamazsınız diye kurmayı biliyosan kendinde halledebilirsin
hemde sıkıntı çıkarsa ürünlerde tek tek kargoyla yollayabilirsin

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Aga ben aldım sonra gelmeden daha PC kargodayken istemediğimi iade etmek istediğimi söyledim montajlı ürün seçtiğiniz için iade edemezsiniz falan çok sıkıntı çıktı itopyada tüm sitelerde belirtiyo montajlı alırsanız ürün kargolandıktan sonra cayamazsınız diye kurmayı biliyosan kendinde halledebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

hemde sıkıntı çıkarsa ürünlerde tek tek kargoyla yollayabilirsin
Değerlendireceğim bu görüşünüzü zaten aynı fiyata geliyor fakat kablolama konusunda pek bir bilgim olmadığı için hazır istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Sağlam
Değerlendireceğim bu görüşünüzü zaten aynı fiyata geliyor fakat kablolama konusunda pek bir bilgim olmadığı için hazır istedim.
videolarda güzelce anlatanlar var deneyebilirsin senin görüşün tabi müşteri hizmetlerini arıyorum böyle dedi kendiside satın alanların çoğunluğu montaj istemez falan dedi bende ilk defa alıyodum sende kendin halledersin

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
videolarda güzelce anlatanlar var deneyebilirsin senin görüşün tabi müşteri hizmetlerini arıyorum böyle dedi kendiside satın alanların çoğunluğu montaj istemez falan dedi bende ilk defa alıyodum sende kendin halledersin
Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için. Araştırıp bakacağım.

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,545