400 lira daha fazla vermek mantıklı değil.
Aga pc toplama hizmeti almak istediğine emin misin ben artık pc alırsam toplama hizmeti almamArkadaşlar evet bu cidden bu sistem hakkındaki son konum olacak inşallah. Birkaç gündür hep bu sistem hakkında konu açıp durdum. Size sistemin son halini atıyorum lütfen önerilerinizi belirtmekten çekinmeyin. Yapıcı eleştirilere açığım. Ayrıca PSU 750W çok mu 650W yeter mi? Sistem şöyle oldu:
Aga ben aldım sonra gelmeden daha pc kargodayken istemediğimi iade etmek istediğimi söyledim montajlı ürün seçtiğiniz için iade edemezsiniz falan çok sıkıntı çıktı itopyada tüm sitelerde belirtiyo montajlı alırsanız ürün kargolandıktan sonra cayamazsınız diye kurmayı biliyosan kendinde halledebilirsinNiye? Ekran kartını demonte isteyeceğim zaten.
hemde sıkıntı çıkarsa ürünlerde tek tek kargoyla yollayabilirsinAga ben aldım sonra gelmeden daha PC kargodayken istemediğimi iade etmek istediğimi söyledim montajlı ürün seçtiğiniz için iade edemezsiniz falan çok sıkıntı çıktı itopyada tüm sitelerde belirtiyo montajlı alırsanız ürün kargolandıktan sonra cayamazsınız diye kurmayı biliyosan kendinde halledebilirsin
Değerlendireceğim bu görüşünüzü zaten aynı fiyata geliyor fakat kablolama konusunda pek bir bilgim olmadığı için hazır istedim.Aga ben aldım sonra gelmeden daha PC kargodayken istemediğimi iade etmek istediğimi söyledim montajlı ürün seçtiğiniz için iade edemezsiniz falan çok sıkıntı çıktı itopyada tüm sitelerde belirtiyo montajlı alırsanız ürün kargolandıktan sonra cayamazsınız diye kurmayı biliyosan kendinde halledebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hemde sıkıntı çıkarsa ürünlerde tek tek kargoyla yollayabilirsin
videolarda güzelce anlatanlar var deneyebilirsin senin görüşün tabi müşteri hizmetlerini arıyorum böyle dedi kendiside satın alanların çoğunluğu montaj istemez falan dedi bende ilk defa alıyodum sende kendin halledersinDeğerlendireceğim bu görüşünüzü zaten aynı fiyata geliyor fakat kablolama konusunda pek bir bilgim olmadığı için hazır istedim.
Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için. Araştırıp bakacağım.videolarda güzelce anlatanlar var deneyebilirsin senin görüşün tabi müşteri hizmetlerini arıyorum böyle dedi kendiside satın alanların çoğunluğu montaj istemez falan dedi bende ilk defa alıyodum sende kendin halledersin
5600x 10900k'yı bile oyun anlamında geçiyor 5600x varken 3700x alınmaz.Aynı fiyata R7 3700x var
Render dışında 3700x hiçbir konuda 5600x ile yarışamaz.R5 5600x 6core 12 th. , R7 3700x 8core 16th.