Neler Yeni

Yardım Sistemi Upgrade edeceğim. Yardımınıza ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
fb düşmanı
Formata fazla takılmışsın. Bir şey olmaz. 3600 de öyle kasıp donacak işlemci değil. Senin ssd bitik. Git düzgün bir şey al kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Sefer
Hocam SSD'lerin sağlık taramasını yaptım gün içinde hepsi sağlam good gösteriyor diagnostic scan yaptım orada'da her şey mavi çıktı sağlıklı ben işlemci'yi değiştireyim mi sadece ?
Aynen. Ss jyi gözüküyor kalsın o.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
25TB yazma yapmış ssd normal bi kullanıcı'da 2-3 TB orası bende 25 :)

İşlemciyi değiştirdikten sonra sizi bilgilendireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için işlemciyi değiştirdikten sonra performans'da bi farklılık olursa bilgilendireceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
fb düşmanı
Hocam SSD'lerin sağlık taramasını yaptım gün içinde hepsi sağlam good gösteriyor diagnostic scan yaptım orada'da her şey mavi çıktı sağlıklı ben işlemci'yi değiştireyim mi sadece ?
Ssd modelin ne? Yazan sağlık önemli değil. %100 olan cihaz çalışmıyordu kasıp duruyordu. Mesele işlemci değil sorun devam edecek

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Sefer
25TB yazma yapmış ssd normal bi kullanıcı'da 2-3 TB orası bende 25 :)

İşlemciyi değiştirdikten sonra sizi bilgilendireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için işlemciyi değiştirdikten sonra performans'da bi farklılık olursa bilgilendireceğim.
Okkey. Rica ederim reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Ssd modelin ne? Yazan sağlık önemli değil. %100 olan cihaz çalışmıyordu kasıp duruyordu. Mesele işlemci değil sorun devam edecek
bilgisayarcı mantığı ile ilerleyelim eğer düzelmezse ssd'de alırız kaçmıyor ya ssd ler hocam sıkıntı düzelmezse yavaş yavaş ilerleriz önce bi işlemciyi takalım duruma bakalım. bu arada ssd'yi test ettim ya performansı daha çok düştü daha beter oldu şuan yazı yazarken zorlanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
fb düşmanı
bilgisayarcı mantığı ile ilerleyelim eğer düzelmezse ssd'de alırız kaçmıyor ya ssd ler hocam sıkıntı düzelmezse yavaş yavaş ilerleriz önce bi işlemciyi takalım duruma bakalım. bu arada ssd'yi test ettim ya performansı daha çok düştü daha beter oldu şuan yazı yazarken zorlanıyorum.
pahalı olanı değiştirip test etmek saçma. ssd patlak belli al yenisini. işlemcilik iş değil o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,143
Üyeler
170,670
Son üye
RadiyantFare
Top Bottom