Ya zarar vermez de ssd yorar sadece senin windows m2 ye kurulu değilmi kanka?valla bende hiç bilmiyorumki kral pc ye 10-15 kez format atmak bileşenlere zarar verirmi ekran kartına işlemciye yada ramlere felan ?
Ya zarar vermez de ssd yorar sadece senin windows m2 ye kurulu değilmi kanka?valla bende hiç bilmiyorumki kral pc ye 10-15 kez format atmak bileşenlere zarar verirmi ekran kartına işlemciye yada ramlere felan ?
o farketmiyo ya sandisk'e kurdum geçende daha iyi performans verdi o göreceli biraz değişiyor sürekli.Ya zarar vermez de ssd yorar sadece senin windows m2 ye kurulu değilmi kanka?
Fark edero farketmiyo ya sandisk'e kurdum geçende daha iyi performans verdi o göreceli biraz değişiyor sürekli.
Ya zarar vermez de ssd yorar sadece senin windows m2 ye kurulu değilmi kanka?
Hocam SSD'lerin sağlık taramasını yaptım gün içinde hepsi sağlam good gösteriyor diagnostic scan yaptım orada'da her şey mavi çıktı sağlıklı ben işlemci'yi değiştireyim mi sadece ?Fark eder
Aynen. Ss jyi gözüküyor kalsın o.Hocam SSD'lerin sağlık taramasını yaptım gün içinde hepsi sağlam good gösteriyor diagnostic scan yaptım orada'da her şey mavi çıktı sağlıklı ben işlemci'yi değiştireyim mi sadece ?
25TB yazma yapmış ssd normal bi kullanıcı'da 2-3 TB orası bende 25Aynen. Ss jyi gözüküyor kalsın o.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için işlemciyi değiştirdikten sonra performans'da bi farklılık olursa bilgilendireceğim.Aynen. Ss jyi gözüküyor kalsın o.
Ssd modelin ne? Yazan sağlık önemli değil. %100 olan cihaz çalışmıyordu kasıp duruyordu. Mesele işlemci değil sorun devam edecekHocam SSD'lerin sağlık taramasını yaptım gün içinde hepsi sağlam good gösteriyor diagnostic scan yaptım orada'da her şey mavi çıktı sağlıklı ben işlemci'yi değiştireyim mi sadece ?
Okkey. Rica ederim reis25TB yazma yapmış ssd normal bi kullanıcı'da 2-3 TB orası bende 25
İşlemciyi değiştirdikten sonra sizi bilgilendireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için işlemciyi değiştirdikten sonra performans'da bi farklılık olursa bilgilendireceğim.
bilgisayarcı mantığı ile ilerleyelim eğer düzelmezse ssd'de alırız kaçmıyor ya ssd ler hocam sıkıntı düzelmezse yavaş yavaş ilerleriz önce bi işlemciyi takalım duruma bakalım. bu arada ssd'yi test ettim ya performansı daha çok düştü daha beter oldu şuan yazı yazarken zorlanıyorum.Ssd modelin ne? Yazan sağlık önemli değil. %100 olan cihaz çalışmıyordu kasıp duruyordu. Mesele işlemci değil sorun devam edecek
pahalı olanı değiştirip test etmek saçma. ssd patlak belli al yenisini. işlemcilik iş değil obilgisayarcı mantığı ile ilerleyelim eğer düzelmezse ssd'de alırız kaçmıyor ya ssd ler hocam sıkıntı düzelmezse yavaş yavaş ilerleriz önce bi işlemciyi takalım duruma bakalım. bu arada ssd'yi test ettim ya performansı daha çok düştü daha beter oldu şuan yazı yazarken zorlanıyorum.