f3rdi20
80+
- Reaksiyon skoru
- 122

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

INTEL Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm Islemci | ITOPYA
INTEL Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm Islemci En iyi fiyat seçenekleri ile BX8071512400F ITOPYA'da

MSI PRO B660M-E DDR4 4600mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart
MSI PRO B660M-E DDR4 4600mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

Ballistix 16GB 3200MHz RGB DDR4 BL16G32C16U4WL - PttAVM.com - 2025
Ballistix 16GB 3200MHz RGB DDR4 BL16G32C16U4WL Orjinal - Faturalı - Garantili Ürünler - Hızlı Gönderim - 2025

Scythe Ninja 5 120+120MM SCNJ-5000 Hava Soğutmalı İşlemci Fanı
Scythe Ninja 5 CPU Cooler serisinin 5. nesli, bazı ilginç yeni özellikler sunuyor. Ninja 5, kullanıcıların Ninja Serisinden beklediği yüksek performanstan ödün vermeden önemli ölçüde daha sessiz bir…

Dark Flash Darkflash Dls 480 Mid Tower Kasa Psu Yok Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dark Flash Darkflash Dls 480 Mid Tower Kasa Psu Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sistem bu şekilde, monitör konusunda kararsızım başka öneri varsa alırım ekranın benim için büyük olması önemli 27'' özellikle
Kulaklık için kablosuz özellikte, şarjı bitince kabloyu takıp devam edebileceğim bir şey arıyorum. Benim bütçeme uygun kabloluları da alta ekledim;

HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Klavye için aradığım özellikler;
enter tuşunun büyük olması yani standart,
numlock
rgb
mekanik