Neler Yeni

Sistemi yükseltmek için parça tavsiyesi

alperen16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper
Merhaba benim pcwinmax markalı i5-3470 ve rx550 im var anakartim da pcwinmax in h60 i bunları toplu olarak kaç TL ye satabilirim bilmiyorum ama şuanda 5500 um var bunları satınca da gelecek parayla ne önerebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba benim pcwinmax markalı i5-3470 ve rx550 im var anakartim da pcwinmax in h60 i bunları toplu olarak kaç TL ye satabilirim bilmiyorum ama şuanda 5500 um var bunları satınca da gelecek parayla ne önerebilirsiniz
Anakart pcwinmax h61&mlx 3.0 mış

Son düzenleme:

Risper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa erbalcı
tavsiyem bu şekilde 2. el alman çünkü bütçe çok düşük sıfır apu sistem alamazsın burdaki parçalar zamanında çok sattı temiz bulursun arayıp pazarlıkta yaparsın anca öyle

alperen16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tavsiyem bu şekilde 2. el alman çünkü bütçe çok düşük sıfır apu sistem alamazsın burdaki parçalar zamanında çok sattı temiz bulursun arayıp pazarlıkta yaparsın anca
Mesaj otomatik birleştirildi:

tavsiyem bu şekilde 2. el alman çünkü bütçe çok düşük sıfır apu sistem alamazsın burdaki parçalar zamanında çok sattı temiz bulursun arayıp pazarlıkta yaparsın anca öyle
Bütçeyi 7500 yaptım şuanda ikinci el parçaları da buldum videodakilerin 1-2 güne satın alıp toplatiririm

Top Bottom