eyw agam sagol bunu demen ıcımı rahatlattı bırde hdd takılı kasaya ama o hdd dandik biraz yukkesem kasma olurmu hdd ye yuklesemGtayla birlikte seni bile kaldırır.
bu sistemin gta 5i açacağını pek sanmıyorum. HDD ile oyunun açılması daha geç sürer.eyw agam sagol bunu demen ıcımı rahatlattı bırde hdd takılı kasaya ama o hdd dandik biraz yukkesem kasma olurmu hdd ye yuklesem
eyw agam sagol bunu demen ıcımı rahatlattı bırde hdd takılı kasaya ama o hdd dandik biraz yukkesem kasma olurmu hdd ye yuklesem
daha kötü sistemle gta5 oynamışlığım var her türlü kaldırır. ancak ekran kartı biraz tehlikeli bir model her an arıza verebilir. dikkat etmekte fayda varsistemim gta 5 kaldırırmı sapphire nitro rx 580 4 gb i5 3470 16gb ram
bı kısı konuma acacagını pek sanmıyorum yazdı sence yuklıyımmıHDD ye yükledin diye neden kassın? Okuma yazma hızında bir sorun yoksa kasmaması gerekir.
eyw sagol agamdaha kötü sistemle gta5 oynamışlığım var her türlü kaldırır. ancak ekran kartı biraz tehlikeli bir model her an arıza verebilir. dikkat etmekte fayda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HDD SSD arasında sadece oyunun ilk açılışındaki süre farkı var oyun açıldıktan sonra çok ufak fark eder.
bı kısı konuma acacagını pek sanmıyorum yazdı sence yuklıyımmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eyw sagol agam
Aynı işlemciden bende var hayli hayli kaldırır disk bozuk olmasın yetereyw agam sagol bunu demen ıcımı rahatlattı bırde hdd takılı kasaya ama o hdd dandik biraz yukkesem kasma olurmu hdd ye yuklesem