Muhammed Hamza Bayık
80+ Bronze
Hocam ben 480 8gb alacaktım, bütçe çıkabilince rx 5600xt aldım. Bütçeniz varsa düşmeyin.RX570, RX580 düşünülür mü bu zamanda?
Hocam ben 480 8gb alacaktım, bütçe çıkabilince rx 5600xt aldım. Bütçeniz varsa düşmeyin.RX570, RX580 düşünülür mü bu zamanda?
al 6600 hem fiyatı uygun 2si beraber amd amd kardeş kardeş takılırlarRenderle işim yok sadece oyun oynayacağım, bu yüzden ikinci el 6500XT veya 6600 düşündüm. Onlar nasıl olur? 1650, 1660'dan daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Pek Nvidia taraftarı değilim fiyatları yüzünden açıkçası.
as.çbha.snhlşçdsmhnçdklsmhödlsçşhsal 6600 hem fiyatı uygun 2si beraber amd amd kardeş kardeş takılırlar
piyasası kötü ya uygun fiyata bulamadım6600 iyidir abi, fiyatı güzel performansı güzel. FSR 3.1 falan geliyor çok tatlı olur
Facebook gruplarına bak oralarda ucuza bulursun onun dışında sakın rx6500xt ve heleki rx 6400 e bakma, rx580 e falanda gerek yok bütçeni tam ayarla fırsat bekle zaten piyasa durgun elbet bi kaç kişi hızlı satılsın diye indirirpiyasası kötü ya uygun fiyata bulamadım
6500xt niye bakmayayım f/p değil mi gayetFacebook gruplarına bak oralarda ucuza bulursun onun dışında sakın rx6500xt ve heleki rx 6400 e bakma, rx580 e falanda gerek yok bütçeni tam ayarla fırsat bekle zaten piyasa durgun elbet bi kaç kişi hızlı satılsın diye indirir
Kotü bi kart hem performans olarak hem de yazılım olarak kötü6500xt niye bakmayayım f/p değil mi gayet
RX6400 için falan tamamda 6500XT için neden böyle düşündüğünü sorabilir miyim çünkü baya aklıma yatmıştıda.Kotü bi kart hem performans olarak hem de yazılım olarak kötü
6600 en mantıklısı olur.Selam, imzamda görmüş olduğunuz sisteme sahibim. Ekran kartım çok eski, bu yüzden yakında yeni bir ekran kartı almayı planlıyorum. İşlemcimle doğru orantıda çalışacak, darboğaz yapmayacak güzel bir ekran kartı istiyorum. İkinci ele de yönelebilirim, ne önerebilirsiniz? bütçe 4k
Aklımda ikinci el RX6500XT, RX6600 veya GTX 980 var.
RX6400 için falan tamamda 6500XT için neden böyle düşündüğünü sorabilir miyim çünkü baya aklıma yatmıştıda.
2.5'a da var, ondan diyorumBi kaç tane oyun videosuna bakarsan rx 580le aynı güçte ve çoğu zaman yazılım sorunları oluyor önceden konuları çok olurdu ha şu an fiyatları bilmiyorum eğer gerçekten ucuzsa neden olmasın kötü kart yoktur pahalı kart vardır
Yani 1660 süperlerde 3k ya bulabiliyorsun ben riske girmezdim bir de şöyle bi durum watman sorunlu amd kartlar ucuza satıyorsa karşıdaki hani sanki amd düşmanı gibi gözükücem ama sıkıntı oldumu çekilmiyo yeni serileri yine hele rx 6600 ve sonrası için kesin çözüldü diyemesemde çoğu sorun çözüldü yazılım konusunda. Yani risk sizin seçiminiz belki tertemiz bi kart alabilirsiniz.2.5'a da var, ondan diyorum