Çözüldü✓ Sistemim İçin Ram Önerisi...

AuroraVI

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar Uygun fiyatlı Ram Seçtim 2 tane single, 2 tane dual ama marka konusunda arada kaldım şimdi şöyle sergileyeyim;

Bunların iyisini seçip 2 tane mi alayım?

yoksa şu dual olanlardan birini mi alayım ?
ve hangi markayı seçmeliyim?

8+8 düşünüyorum hocam 16 2 tane almama gerek yok ve pc yi vatandan diziyorum diye oradan bakmak zorundayım. ama bu markayımı öneriyorsun 8+8 mi alayım?
Vatan'dakiler gerçekten çok pahalı. Vatan'dan sistem toplamayın. Kendiniz de toplayabilirsiniz.
2x8 Crucial Ballistix tercih edin. 1200 TL bandında fiyatı var.

8+8 düşünüyorum hocam 16 2 tane almama gerek yok ve pc yi vatandan diziyorum diye oradan bakmak zorundayım. ama bu markayımı öneriyorsun 8+8 mi alayım?
Gerek var. 16 GB yetmiyor hocam. cidden yetmiyor.

16 ram parasına 8 ram almak çok mantıksız

Gerek var. 16 GB yetmiyor hocam. cidden yetmiyor.
sistem rehber videolarının hepsi ama hepsi oyun için 16 gb ın yettiğini hatta fazla oldugunu söylüyor.
yani aksini duymadım onlara istinaden diyorum bunu yoksa benim bilgim yok. 16 alacaksam başta bir tane alırım daha sonra ekleme yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 ram parasına 8 ram almak çok mantıksız
farklı yerden 16 mı al diyorsunuz yani ?

sistem rehber videolarının hepsi ama hepsi oyun için 16 gb ın yettiğini hatta fazla oldugunu söylüyor.
yani aksini duymadım onlara istinaden diyorum bunu yoksa benim bilgim yok. 16 alacaksam başta bir tane alırım daha sonra ekleme yaparım.

Forza horizon 5 8 GB ram yiyor. warzone 13-14 GB yiyebiliyor XD.

Senin bütçen ne ram için?

E tabi. Boşa kaziklanmak mantiksiz

başta 8 + 8 e şartlanarak gelmiştik 32 gb yapcaz şimdi :D :D :D e fiyat önerisi peki şu trendyoldaki mi uygun diyorsunuz ?
Kaliteli markadır. Alınır. Yine de Vatandan pc toplama işini unutun bence gereksiz kazık

Kaliteli markadır. Alınır. Yine de Vatandan pc toplama işini unutun bence gereksiz kazık
valla reyis itopya ve vatan fiyatlarına bakıyorum ikisi birbirinden beter. bazı ürünlerde itopya kazık, bazı ürünlerde vatan kazık. benimde el mahkum montaj yapmayı bilmiyorum :(

Geri