Sistemim kaç para eder

peralta

80+
Reaksiyon skoru
119
Arkadaşlar selamlar güncel piyasa hakkında pek bilgim yok ihtiyaçlar yüzünden sistemimi satmayı düşünüyorum kaça satabilirim en kötü ve en iyi fiyatları yazabilir misiniz
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5600• Ekran kartı: XFX RX 6700 10GB• RAM: GoodRam (2x8) 16GB 3600MHz CL18• SSD: WD Green SN350 NVMe M2• Anakart: MSI A520M-A PRO• Güç Kaynağı: FSP Hyper 80+ PRO 650W• Kasa: Vento VG10F sistem bu şekilde 3 yıldır bende çok yüklenilmedi termal macununu falan da sıktım işlemcinin zorlanmadı yani iyi oyun da oynanmadı fazla sistem temiz yani bir sorunu yok yani monitörüm James Donkey 144hz calypso kırmızı switch klavye rival 3 mouse var bir de ekipmanlar da aynı 3 yıl falan oldu sorunları yok onların da bu şekilde kaç eder yada parça parça satsam kaça satmalıyım

şahsen ben 2. el pc arıyor olsam 10kdan fazla vermezdim (monitör ve diğer ekipmanlari saymiyorum, sadece kasa için)

şahsen ben 2. el pc arıyor olsam 10kdan fazla vermezdim (monitör ve diğer ekipmanlari saymiyorum, sadece kasa için)
dostum sen benden de bilgisizsin anlaşılan bu ekran kartı zaten dediğin fiyata yakın

file.webp

15-16 arası sadece kasa gider

Temizse acelen yoksa 20k ya gidebilir. Garanti yok. En önemlisi taksit yok, Güven problemi miningli soruları falan satılma ihtimalini düşürüyor

Sadece kasa 15.000₺ eder.

15-17 arasına satarı var

mesele şu ki sisteminin (kasa) maddi ederi 20k civarı.. ama piyasa şartları ben sistem alacak olsam sıfır yada 2. el am5 platformuna yönelirim. Ekran kartsız sistemler şu an 15-30k bandında dizilebiliyor. hatta 2. elde 25-30k'ya güncel sistemler ekran kartlı bulunabiliyor.
tercihen senin sisteme 20k vermek istemezdim. (etmediğinden değil, üzerine 5-10 daha koyup güncel sistemler alınabiliyor)
Maalesef sistemini elden çıkarmak istiyorsan ya bilinçsiz bir alıcıya denk gelmen lazım, yada ederinin altında alacak kişiye cazip gelecek bir fiyat sunman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,337
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş
Geri