Neler Yeni

Sistemim Nasıl Sizce Her Şey Doğru Mu?

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Şuanda vatandan thermaltake water 3.0 alacağım ama fikriniz için teşekkürler yinede

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Musa Topçu
Hadi kardeşim başka insanlarin hevesini kacirttir ben böyle aldım ne paraymis aw herkes para para o pahalı size pahalı olup olmadığını soran mi var kardeşim sistem iyi mi? diyorum pahalı diyosun ne yasiyosun sen ? Yargılayacak başka birini bul
Fiyat sonradan mı zamlandı diye merak etmiştim 30kya başka sitelerde bulunabiliyor aynı sistem görende sövdük sancak hemen triplere giriyorsun

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Fiyat sonradan mı zamlandı diye merak etmiştim 30kya başka sitelerde bulunabiliyor aynı sistem görende sövdük sancak hemen triplere giriyorsun
Ya başka forumlarda da hakaret etmedikleri kaldı yok bu paraya su alınırdı ***** felan anlamında getirdiler yani ben vatandan toplamak istedim bir insanın üstüne bukadar gelinmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bulunabildiğini biliyorum vatandan aldım bukadar basit yanlış anladıysam kusura bakma ama bıktım çünkü bu laflardan

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Dostum hayırlı olsun güle güle kullanman dileği ile sistemin gayet güzel sıvı soğutucuya taktım mı uzun yıllar sıkıntısız kullanırsın inşallah. Monitör ne aldın bu arada ya da var mı ?

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Dostum hayırlı olsun güle güle kullanman dileği ile sistemin gayet güzel sıvı soğutucuya taktım mı uzun yıllar sıkıntısız kullanırsın inşallah. Monitör ne aldın bu arada ya da var mı ?
Ya am4 destekliyormus soğutucu takamiyorlar neden böyle ya doğrumu bu yapacak bişi yokmu ? Aparat yokmuş cikmiyormus ne olacak yaaaaa

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ötekini sordursaydın.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Ötekini sordursaydın.
Ötekini aldım cougar aqua 240 sıvı soğutma aldım ama onunda RGB si yok faninda olsun ya bu iyi midir? ? Thermaltake kadar varmıdır önceki gibi yani ?

Monitörüm var rampage rm344 olması lazım yanlışta olabilir ama thermaltake am5 e uyumlu değilmiş mecbur cougar aqua 240 aldım oda iyi midir? thermaltake water 3.0 kadar varmıdır? Ama sadece fanlarinda RGB yok

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Ötekini aldım cougar aqua 240 sıvı soğutma aldım ama onunda RGB si yok faninda olsun ya bu iyi midir? ? Thermaltake kadar varmıdır önceki gibi yani ?
RBG li olanı da var aynı modelin iyidir umarım yani kötü yorumunu görememiştim.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
RBG li olanı da var aynı modelin iyidir umarım yani kötü yorumunu görememiştim.
Ve şuan kasayı teslim aldım kutular verildi parçaların ama ram ve SSD kutuları verilmedi normaldir demi ?
Ekran kartı, sıvı soğutma, işlemci,anakart kutuları verildi fatura ile ama SSD ve ram kutusunu vermemişler sıkıntı olmaz demi normal bu yani ? Hazır sistem olduğu için galiba sizce nedendir sıkıntı olurmu .olması gereken bumu yani

Yoo RGB dediği ışıklanfırma sadece farkı olmaz.
Ve kasa kutusunda PSU yani power supply yerinde "STANDART PS2 ATX PSU" yazıyor iyi demi her şey iyi yanı şuan
PSU neden böyle yazıyor ? PSU iyi demi

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Ve şuan kasayı teslim aldım kutular verildi parçaların ama ram ve SSD kutuları verilmedi normaldir demi ?
Ekran kartı, sıvı soğutma, işlemci,anakart kutuları verildi fatura ile ama SSD ve ram kutusunu vermemişler sıkıntı olmaz demi normal bu yani ? Hazır sistem olduğu için galiba sizce nedendir sıkıntı olurmu .olması gereken bumu yani

Ve kasa kutusunda PSU yani power supply yerinde "STANDART PS2 ATX PSU" yazıyor iyi demi her şey iyi yanı şuan
PSU neden böyle yazıyor ? PSU iyi demi
Benim de yoktu dostum onlar sıkıntı olmaz.

Top Bottom