Sistemim Uyumlu mu ?

normalde r5 2600 ve rx 580 çok iyi gidiyor baktım youtubdan kalitesine harika bir 2 li gibydi ilk planım oydu ama stokta yoktu bende ryzen 3ü koydum ki yanlış yapmışım :D
Ryzen 3 koymanız yanlış değil Ryzen 3 Apu koymanız yanlış olmuş.

peki bakarım sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartımı böyle olsun istiyorum işlemciyi r5 2600 alırım ram olarak ne önerirsiniz ?

işlemci için 2. olarak r5 2600 düşünüyorum zaten fakt stokta yoktu bende onu bekliyorum ssd konsunda bir bilgim yok siz ssd olarak ne önerirsiniz

Ssd kronik sorunlu
İşlemci olmamış
Ekran kartı olarak ne alacaksın

Ben bir sistem topladım uyumlu mu? bilmiyorum kasa olarak da bişeyler önermenizi istiyorum sizce nasıl bir sistem değişime açığım
Sistemim:
AMD RYZEN 3 3200G 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 12nm Vega 8 GPU İşlemci
MSI Radeon RX 580 ARMOR GP OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram
ADATA 240GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)
WD 1TB Blue 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
Sistem bu tek değiştirmek istemediğim şey ekran kartı ve işlemci ama yinede önerileri dikkate alıcağım
dostum anakart'ın 3200 MHZ ye kadar RAM destekliyor senin RAM in 3600 MHZ RAM ini değiştirebilirsin çünkü tam performansını kullanamıyor anakartın frekans sınırına göre RAM e sınır geliyor 3600 MHZ çalışacağı yerde 3200 MHZ çalışıyor RAM ini değiştir derim ve işlemcini de çünkü işlemcin APU bir işlemci ve APU bir işlemciye gidip RX 580 8 GB takmak ne kadar doğru olur bilmiyorum benden bu kadar seçim senin :)

dostum anakart'ın 3200 MHZ ye kadar RAM destekliyor senin RAM in 3600 MHZ RAM ini değiştirebilirsin çünkü tam performansını kullanamıyor anakartın frekans sınırına göre RAM e sınır geliyor 3600 MHZ çalışacağı yerde 3200 MHZ çalışıyor RAM ini değiştir derim ve işlemcini de çünkü işlemcin APU bir işlemci ve APU bir işlemciye gidip RX 580 8 GB takmak ne kadar doğru olur bilmiyorum benden bu kadar seçim senin :)
zaten çoğunluk işlemcimin yanlış olduğunu söyledi ki haklılardır onları dinleyip değiştiricem yerine r5 2600 alıcam

3-4 FPS ile 1650S daha iyi ama RX 580'de driver sorunları, wattman sorunları var.
fiyat farkı olarak nasıl

zaten çoğunluk işlemcimin yanlış olduğunu söyledi ki haklılardır onları dinleyip değiştiricem yerine r5 2600 alıcam

fiyat farkı olarak nasıl
doğrudur kanka

1650S yap 3100 yap bide ramın frekans hızı çol yüksel

Geri