Sistemim windows 10 için yeterli mi?

Slayer109

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,576
Pentium B960 2.20GHz

4 GB Ram

İntel Hd Graphics Family

Eski bir laptop mu kullanıyorsunuz? Kurabilirsiniz ancak eğer sadece harddisk varsa win10 kurmanızı tavsiye etmem. Ssd upgrade yapmayı düşünebilirsiniz. İlla win10 kuracaksanız modlanmış windows tavsiye ederim çok fark ediyor

Eski bir laptop mu kullanıyorsunuz? Kurabilirsiniz ancak eğer sadece harddisk varsa win10 kurmanızı tavsiye etmem. Ssd upgrade yapmayı düşünebilirsiniz. İlla win10 kuracaksanız modlanmış windows tavsiye ederim çok fark ediyor
sadece Hdd var evet de nasıl bir sıkıntı olabilir?

Çok yavaş olacaktır. Hem açılış hem genel kullanım açısından tatmin etmez. Ancak dediğim gibi modlanmış windows kurarak bir nebze daha hızlı kullanabilirsiniz

Çok yavaş olacaktır. Hem açılış hem genel kullanım açısından tatmin etmez. Ancak dediğim gibi modlanmış windows kurarak bir nebze daha hızlı kullanabilirsiniz
peki hocam 64 bit destekliyormu işlemcim?

İntelin sitesinde desteklediği belirtilmiş

Ssd ye göre evet çok daha yavaş olur. Youtube dan karşılaştırma videoları izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz

Rica ederim iyi forumlar

Ben yerinde olsam hayata kurmam zaten yavaş daha çok yavaşlatmaya gerek yok en en en fazla Windows 8.1 kullanmalısın Windows 7 işini görüyorsa Windows 7 kur

Tercihinize kalmış hocam. Şahsen ben win7 kullanırdım. 8.1 den iğreniyorum açıkçası 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri