- Konu Sahibi Konu Sahibi
En yüksekte hocamgrafik ayarlarını düşürürsen tabi darboğaz olur grafikleri yükselt oyunun
En yüksekte hocamgrafik ayarlarını düşürürsen tabi darboğaz olur grafikleri yükselt oyunun
FPS sabitlenmiş olamaz olsa bile darboğaz olmasının sebebi değildir.FPS sabitlenmiş olabilir, PSU arızası olabilir, Yerel Disk arızası olabilir, Windows'tan kaynaklı olabilir, NVIDIA Driver'ı ile alakalı olabilir. İnşallah serviste çözülür olay, hakkınızda hayırlısı olsun.
Valla hocam hem Windows 11 hem Windows 10 da denedim aynı sonuç ek olarak driverler güncelFPS sabitlenmiş olabilir, PSU arızası olabilir, Yerel Disk arızası olabilir, Windows'tan kaynaklı olabilir, NVIDIA Driver'ı ile alakalı olabilir. İnşallah serviste çözülür olay, hakkınızda hayırlısı olsun.
Yinede sağolFPS sabitlenmiş olamaz olsa bile darboğaz olmasının sebebi değildir.
Sence temel sorun nedir hocam?FPS sabitlenmiş olamaz olsa bile darboğaz olmasının sebebi değildir.
FPS sabit olması darboğaz demek değildir zaten ama ekran kartı kullanımını düşüreceği için darboğaz algısı oluşturabilir. Zaten normal şartlarda darboğaz olmaması gerekiyor.FPS sabitlenmiş olamaz olsa bile darboğaz olmasının sebebi değildir.
Attığın fotoğrafta sorun gözükmüyor işlemcinin kullanım yüzdesi ve sıcaklığı iyiValla hocam hem Windows 11 hem Windows 10 da denedim aynı sonuç ek olarak driverler güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yinede sağol
Sence temel sorun nedir hocam?
Onda iyi ama Çekemedim Rdr2 de 1080p de yüksek ayarlarda normalde 90 küsür fps almam gerekirken 50 lerde fps aldımAttığın fotoğrafta sorun gözükmüyor işlemcinin kullanım yüzdesi ve sıcaklığı iyi
FPS in düşük olması farklı sebeplerden olabilir işlemcinin %100 kullanıldığına emin misinizOnda iyi ama Çekemedim Rdr2 de 1080p de yüksek ayarlarda normalde 90 küsür fps almam gerekirken 50 lerde fps aldım
Eminim hocam nerdeyse her oyunca işlemcim %100 lere dayanıyor ekran kartım ise mesela rdr2 de %70 veya %80 de takılı kalıyorAttığın fotoğrafta sorun gözükmüyor işlemcinin kullanım yüzdesi ve sıcaklığı iyi
İşlemcinin %100 kullanımda olduğuna ekran kartını besleyemediğine emin misiniz
Çözünürlük 2k al düzelir belkiSİSTEM ÖZELLİKLERİ :
ASUS RTX 4060 Tİ 8GB OC GDDR6
İ5-12400F İŞLEMCİ
ASUS PRIME H610M-K4 ARGB
1TB SSD
650 W PSU
İŞLEMCİ olarak İ7-13700k almak istiyorum
Ek olarak ilerde sıkıntı çekmemek için yapmam gerekenler neler düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Denerim hocam şuan pc elimde değil birde nasıl yapılıyor? Birde ben böyle 2k oynamak zorundamıyım?Çözünürlük 2k al düzelir belki