Sistemimde virüs var mıdır

Emri

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar 4 gün önce bir dosya indirirken sol altta başarısız virüs algılandı dedi ve windows defender tehdit algıladı dedi bende girip tam tarama yaptırdım ve tehditi kaldır dedim ardından malwarebytes, kaspersky, quickheal ve defender ile tam tarama yaptım ekstra olarak çevrimdışı tarama ve internet bağlantısını kesip tarama yaptım hepsinde 0 tehdit buldu yavaşlama, internet sorunu gibi bir şey de yok sizce virüs girmiş midir?

Arkadaşlar 4 gün önce bir dosya indirirken sol altta başarısız virüs algılandı dedi ve windows defender tehdit algıladı dedi bende girip tam tarama yaptırdım ve tehditi kaldır dedim ardından malwarebytes, kaspersky, quickheal ve defender ile tam tarama yaptım ekstra olarak çevrimdışı tarama ve internet bağlantısını kesip tarama yaptım hepsinde 0 tehdit buldu virüs yavaşlama, internet sorunu gibi bir şey de yok sizce virüs girmiş midir?
girmemiştir ben de korsan yazılım indirmiştim yakın zaman önce eğer malwarebytesta bir şey çıkmadıysa yoktur

• Beğen
Reaksiyonlar: Emri
Büyük ihtimalle virüs kaldırılmıştır ancak kesin bir şey söylemek pek mümkün değil.
Kendisini sistem dosyası gibi tanıtan Trojanlar bazen algılanamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri