Sistemimdeki eksik parçalar

66bedosh

80+
Reaksiyon skoru
4
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar sistem topluyorum elimdeki bileşenler
XfX RX 6700 xt
16 gb ram 3600 mhz
Bu sisteme anakart islemci psu ve kasa onerisi yaparsaniz sevinirim fiyatlari çok uçurum olmasın bütçe 9000 tl

ramların ddr4 mü ddr5 mi ?

ikinci el toplasan daha iyi gibi

biraz bütçeni aşıyor ama

Ekran kartini 2. El aldim ram sıfır diğer parcalari ne koysam diye düşünüyorum
işlemci olarak 5600 önererim. sıfırı 4k . geriye 5k alır. kasa ile psu beraber alsan 3k ya anakarrta bütçe kalmıyor .

işlemci olarak 5600 önererim. sıfırı 4k . geriye 5k alır. kasa ile psu beraber alsan 3k ya anakarrta bütçe kalmıyor .
Bi anakart buldum asus prime b550 onu onerirmisiniz hocam 22 ay garantili 2600 tl
Post automatically merged:

biraz bütçeni aşıyor ama
Bi anakart buldum asus prime b550 onu onerirmisiniz hocam 22 ay garantili 2600 TL

Bi anakart buldum asus prime b550 onu onerirmisiniz hocam 22 ay garantili 2600 TL

link felan varmı. ikinci el mi ?

param günvende ile alırsan o fiyata komisyon ile sıfırı ile aynı fiyata denk gelir. arada 400 tl var. sıfırı alman daha mantıklı olur..

param günvende ile alırsan o fiyata komisyon ile sıfırı ile aynı fiyata denk gelir. arada 400 TL var. sıfırı alman daha mantıklı olur..

Aynı şehirde yaşıyoruz arkadaşla elden teslim alacağım

Aynı şehirde yaşıyoruz arkadaşla elden teslim alacağım
arada yinede 400 tl fark var. sıfır alırsan fatura senin adına olur. yinede sen bilirsin. bütçeyi aşamam diyorsan al.

kasa olarakda fazla aşağıdakini önerebilirim..
2.9k

bütçeyi biraz aşarım diyorsan bunu al .
3.8k

Geri