Ddr4ramların ddr4 mü ddr5 mi ?
Ekran kartini 2. El aldim ram sıfır diğer parcalari ne koysam diye düşünüyorumikinci el toplasan daha iyi gibi
www.n11.com
işlemci olarak 5600 önererim. sıfırı 4k . geriye 5k alır. kasa ile psu beraber alsan 3k ya anakarrta bütçe kalmıyor .Ekran kartini 2. El aldim ram sıfır diğer parcalari ne koysam diye düşünüyorum
Bi anakart buldum asus prime b550 onu onerirmisiniz hocam 22 ay garantili 2600 tlişlemci olarak 5600 önererim. sıfırı 4k . geriye 5k alır. kasa ile psu beraber alsan 3k ya anakarrta bütçe kalmıyor .
Bi anakart buldum asus prime b550 onu onerirmisiniz hocam 22 ay garantili 2600 TL![]()
XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 600W 80+ Bronze Gaming Kasa
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.www.gaming.gen.tr
![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 4.595,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
biraz bütçeni aşıyor amaAnakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
link felan varmı. ikinci el mi ?Bi anakart buldum asus prime b550 onu onerirmisiniz hocam 22 ay garantili 2600 TL
Post automatically merged:
Bi anakart buldum asus prime b550 onu onerirmisiniz hocam 22 ay garantili 2600 TL
https://shbd.io/s/2Avzl62X buyrun hocamlink felan varmı. ikinci el mi ?
param günvende ile alırsan o fiyata komisyon ile sıfırı ile aynı fiyata denk gelir. arada 400 tl var. sıfırı alman daha mantıklı olur..https://shbd.io/s/2Avzl62X buyrun hocam
Aynı şehirde yaşıyoruz arkadaşla elden teslim alacağımparam günvende ile alırsan o fiyata komisyon ile sıfırı ile aynı fiyata denk gelir. arada 400 TL var. sıfırı alman daha mantıklı olur..
![]()
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
arada yinede 400 tl fark var. sıfır alırsan fatura senin adına olur. yinede sen bilirsin. bütçeyi aşamam diyorsan al.Aynı şehirde yaşıyoruz arkadaşla elden teslim alacağım