Sistemime kasa ve psu ve ram önerisi yapabilecek varmı

axion55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
695
bazı parçalar var elimde bi kasa toplamak istiyorum suanlık rtx 4070 süper i5 14600k var anakart olarakda bunu almayı düşünüyorum MSI Z790 Gaming Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart

bu parçalara uyumlu boş bi kasa hava akışı iyi olan en az 850 w psu ve ddr5 ram arıyorum fiyat performans olmasına gerek yok kaliteli ve uzun ömürlü olsun fiyatı önemli degil

bazı parçalar var elimde bi kasa toplamak istiyorum suanlık rtx 4070 süper i5 14600k var anakart olarakda bunu almayı düşünüyorum MSI Z790 Gaming Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart

bu parçalara uyumlu boş bi kasa hava akışı iyi olan en az 850 w psu ve ddr5 ram arıyorum fiyat performans olmasına gerek yok kaliteli ve uzun ömürlü olsun fiyatı önemli degil
Buyrun

Buyrun

hocam bu anakart 14600k için uyumlu mu

https://www.akakce.com/anakart/en-u...l-lga1700-ddr5-micro-atx-fiyati,96024858.html al bunu yeter anakarta ucma fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bu sistem uzun süre yeterli diye düşünüyorum ama anakart olarak z serisi düşünüyordum tomahawk mı yoksa b760 da iş görür mü uzun ömürlü aradaki farka psu yada ram alınabilir aslında
14900K takacağım daha sonra diyorsanız attığım modele takabilirsiniz.
AM6/Intel'in yeni serilerinin durumuna göre bakarım diyorsanız anakart, ram, kasa paketinde ki anakart yeterli olur 14600K için.

14900K takacağım daha sonra diyorsanız attığım modele takabilirsiniz.
AM6/Intel'in yeni serilerinin durumuna göre bakarım diyorsanız anakart, ram, kasa paketinde ki anakart yeterli olur 14600K için.
anladım çok teşekkür ederim peki psu olarak bu model nasıl https://www.hepsiburada.com/msi-mag...gn=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey

önerdigin lian li kasasına bide 360mm sıvı sogutucu sıgıyormu üst tarafa onun özelliklerini göremedimde

Güzel ama bu bütçede daha iyileri de var. High Power içinize sinmiyorsa daha bilindik modellerde var.
Bu model mesela ömürlüktür. İç bileşenlerinin kalitesi ve yüksek gücü ile yıllarca kullanırsınız nasipse.

Güzel ama bu bütçede daha iyileri de var. High Power içinize sinmiyorsa daha bilindik modellerde var.
Bu model mesela ömürlüktür. İç bileşenlerinin kalitesi ve yüksek gücü ile yıllarca kullanırsınız nasipse.
bunu gördümde ses yapıyormuş heralde yorumlarında okumuştum kasa olarak lian li deki peki 360mm takılıyormu üst tarafa sıvı sogutucu sıgıyormu

bunu gördümde ses yapıyormuş heralde yorumlarında okumuştum kasa olarak lian li deki peki 360mm takılıyormu üst tarafa sıvı sogutucu sıgıyormu
Takılıyor evet.
Tüm kasa bilgileri için buraya bakın.

1758730771994.webp

bunu gördümde ses yapıyormuş heralde yorumlarında okumuştum
Ben genel bir sorun olduğuna vakıf değilim hocam. Genel bir şikayet duymadım. Hep olumlu yorumlara şahidim açıkçası.

o zaman senin attıgın anakart bu lian li kasaya sıgıyordur heralde ben pek anlamıyorumda bu kasa ve ram ler i5 14600k ve rtx 4070 süper psu dışında hepsi birbirine uyumludur dimi 360mm sıvı sogutucum var kendimin onuda takarız bi tek psu kaliteli ve sessiz olsun istiyorum hight power da iyi diyorsan onuda almayı düşünüyorum

Geri