Sistemime PSU Önerisi

Emojuq

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5000
Merhaba,

Ekte bulunan sistemime yeni bir psu almak istiyorum. şu anda sahip olduğum powerboost psu'yu satacağım. Yüksek sistem gereksinimli oyunlar oynuyorum , kodlama yapıyorum ve Yapay zeka ile uğraşıyorum. Uzun lafın kısası sistemi yoran şeylerde kullanıyorum.
Bana kaç w bir psu yeter ve önerebilir misiniz?

İyi Forumlar,

Ekler

• Sistem.webp
    Sistem.webp
    54.6 KB · Hit: 25
750W gold olabilir

veya bütçen varsa bu evladiyelik olacaktır

Bunlar olabilir thermaltake biraz bütçeyi aşıyor ama... 5000 in altına mödüler olmayan alırım deniyorsa bir kaç seçenekte var.

Merhaba,

Ekte bulunan sistemime yeni bir psu almak istiyorum. şu anda sahip olduğum powerboost psu'yu satacağım. Yüksek sistem gereksinimli oyunlar oynuyorum , kodlama yapıyorum ve Yapay zeka ile uğraşıyorum. Uzun lafın kısası sistemi yoran şeylerde kullanıyorum.
Bana kaç w bir psu yeter ve önerebilir misiniz?

İyi Forumlar,
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DKNFR585?tag=akakceprime-21&psc=1 buna da bakabilirsin hocam full modüler lazım değilse.

gigabyte tam moduler 850w 80+gold guzel gıder

buna göre seçebilirsin gelen geçen psudan anlar olmuş vay be
high power en iyisidir bu bütçeye galiba

buna göre seçebilirsin gelen geçen psudan anlar olmuş vay be
high power en iyisidir bu bütçeye galiba
2 gündür falan bakıyorum zamanım oldukça. Yakın bütçeye sahibim ve HP performance almaya karar verdim dediğiniz gibi. Tek sıkıntısı modüler değil o da benim için gerekli değil.

2 gündür falan bakıyorum zamanım oldukça. Yakın bütçeye sahibim ve HP performance almaya karar verdim dediğiniz gibi. Tek sıkıntısı modüler değil o da benim için gerekli değil.
Evet bütçeden en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,776
Üyeler
190,098
Son üye
meakJK
Geri