Ckribrahim Taç Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 19,205 En İyi Cevap 1 5 Temmuz 2022 #14 veroX yazmış: Düz 22.000 yazayım belki alıcı çıkar Devamı için tıklayın... Her kör satıcının kör alıcısı vardır derler dostum. 25 bile yazsan satılabilir belli olmaz bu işler.
veroX yazmış: Düz 22.000 yazayım belki alıcı çıkar Devamı için tıklayın... Her kör satıcının kör alıcısı vardır derler dostum. 25 bile yazsan satılabilir belli olmaz bu işler.
Yphen 80+ Bronze Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 1,758 Dahası Reaksiyon skoru 524 İsim Hazer 5 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Ckribrahim yazmış: Her kör satıcının kör alıcısı vardır derler dostum. 25 bile yazsan satılabilir belli olmaz bu işler. Devamı için tıklayın... Şansıma güvenerekten ortalama bir fiyat yazacağım umarım satılır acil ihtiyacım var çünkü
Ckribrahim yazmış: Her kör satıcının kör alıcısı vardır derler dostum. 25 bile yazsan satılabilir belli olmaz bu işler. Devamı için tıklayın... Şansıma güvenerekten ortalama bir fiyat yazacağım umarım satılır acil ihtiyacım var çünkü
Ckribrahim Taç Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 19,205 En İyi Cevap 1 5 Temmuz 2022 #16 veroX yazmış: Şansıma güvenerekten ortalama bir fiyat yazacağım umarım satılır acil ihtiyacım var çünkü Devamı için tıklayın... Hayırlısı dostum.
veroX yazmış: Şansıma güvenerekten ortalama bir fiyat yazacağım umarım satılır acil ihtiyacım var çünkü Devamı için tıklayın... Hayırlısı dostum.