Neler Yeni

Sistemimin kaç wattlık psuya ihtiyaç duyduğunu nasıl öğrenirim

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Alperen Yılmaz
Burda neye göre kime görelik bir olay yok 650watta gerekte yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet iyi
senin demene göre 20 sene öncesinden olsun ama 600watt olsun , kalitede önemli mühendislik de önemli lütfen videolara veya internette gördüğünüz yazılara göre karar vermeyin

geçin hocam
hocam bendeki ekran kartinin kendi sitesinde min 550w yaziyor

hocam fsp veya nxt nasildir peki
fsp iyi marka kötü değil kaliteli ama o paraya daha iyileri de var nzxt için de aynı şeyi söyleyebilirim

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp
senin demene göre 20 sene öncesinden olsun ama 600watt olsun , kalitede önemli mühendislik de önemli lütfen videolara veya internette gördüğünüz yazılara göre karar vermeyin

fsp iyi marka kötü değil kaliteli ama o paraya daha iyileri de var nzxt için de aynı şeyi söyleyebilirim
hangisi aliyim peki

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Yunus Emre Uzun
geçin hocam

Fsp nin çoğu modeli iyidir nzxt çok bilmiyorum ama güven veriyor o da

geçin hocam

Hocam çoğu model için normalden biraz yüksek watt yazılır ondan 550 yazıyor hani 65w işlemci değilde en yükseğini kullanırlarsa diye

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp
Fsp nin çoğu modeli iyidir nzxt çok bilmiyorum ama güven veriyor o da

Hocam çoğu model için normalden biraz yüksek watt yazılır ondan 550 yazıyor hani 65w işlemci değilde en yükseğini kullanırlarsa diye
anladim hocam sagolun

sorununuzu çözdüysek ne mutlu bize size , iyi bayramlar
iyi bayramlar hocam

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Talha
tamam işte bende daha iyilerini öneriyorum
Frekans TV fsp hyper pro h3-700w model testine bir göz atın derim TR şartlarında eli yüzü düzgün powerlerden biri bu 650w modelide aynı şekilde.

hocam kafam varya allak bullak oldu herkes baska bisey diyor valla çıldırcam simdi
Sakın olun 😀 yorum yapmak gerekirse o powere guvenebilirsin sadece dikkat etmen gereken 2-3 husus var o powerin soketine dikkat et ark (cızırtı) yapmaya başlarsa fazla güvenme soket yüzünden ben 600w rmp PSU patlattım. Biraz da kullanıcı hatası senin anlayacağın değiştirme hiç gerek yok bana kalırsa. Tabii sana kalmış guvenmiyorsanda fsp boş marka değil alabilirsin

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp
Frekans TV fsp hyper pro h3-700w model testine bir göz atın derim TR şartlarında eli yüzü düzgün powerlerden biri bu 650w modelide aynı şekilde.

Sakın olun 😀 yorum yapmak gerekirse o powere guvenebilirsin sadece dikkat etmen gereken 2-3 husus var o powerin soketine dikkat et ark (cızırtı) yapmaya başlarsa fazla güvenme soket yüzünden ben 600w rmp PSU patlattım. Biraz da kullanıcı hatası senin anlayacağın değiştirme hiç gerek yok bana kalırsa. Tabii sana kalmış guvenmiyorsanda fsp boş marka değil alabilirsin
anladim hocam dikkat ederim fakat o cizirti olayi benim suanki psumdada oldu kabloyu degistirdim duzeldi fakat icinden hala geliyor
ben galiba msi bn,fsp,highpower gold,nzxt c bunlardan birini alicam
fakat kasa meselesi cozemedim sari siteden ve letgodan uyguna buldum ama guvenebilirimiyim bilmiyorum

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Talha
anladim hocam dikkat ederim fakat o cizirti olayi benim suanki psumdada oldu kabloyu degistirdim duzeldi fakat icinden hala geliyor
ben galiba msi bn,fsp,highpower gold,nzxt c bunlardan birini alicam
fakat kasa meselesi cozemedim sari siteden ve letgodan uyguna buldum ama guvenebilirimiyim bilmiyorum
İçinden gelen coil whine olabilir önemli olan kablo ve soket buna dikkat etsen yeter

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Talha
suanki zaten rampage cok güven vermiyor ya ama işte dedigim gibi kas konusunda cok kararsız kaldim
Alacağın power kasan sigiyorsa idarelik kullanabilirsin eli yüzü düzgün model alana kadar

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,800
İsim
Emre siyah

incelemeyi bulamadım ki ayrıca genelde incelemeler şu şu şu derler açıp da içini gösterdiğini görmedim h3 alınmayacak bir seri değil ama fspnin giriş seviye ürünü 550-650bnle karşılaştırılamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,870
Üyeler
171,109
Son üye
Ahmet.1903
Top Bottom