Neler Yeni

Sistemin son hali iyi mi ? 💫💫

Krmm

80+ Bronze
SSD 980 pro 1 TB ve Sıvı soğutucu Arctic II 360 mm var elimde.

Alttaki parçalar iyi mi ve uyumlu mu birbiriyle bakar mısınız ?

111.png
2222.png

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör
uyumlu hocam, hayırlı olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Ricardo Quaresma-

80+ Silver

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör
alternatifleri illa ki vardır tabi ama güzel görünüyor o yüzden detaylı araştırma yapmadım. ekran kartı için giriş seviyesi yerine daha iyi bir model tercih edilebilir belki. bir de anakartın sitesinde alacağın ram desteği var mı kontrol et istersen.

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
  • Beğen

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alternatifleri illa ki vardır tabi ama güzel görünüyor o yüzden detaylı araştırma yapmadım. ekran kartı için giriş seviyesi yerine daha iyi bir model tercih edilebilir belki. bir de anakartın sitesinde alacağın ram desteği var mı kontrol et istersen.
Anakartın QVL listesine baktım hocam oradaki ram listede gözüküyor. Ekran kartı olarak da Asus prime yerine alternatif olarak şunu düşünüyorum fakat gerek var mı bu kadar fiyat vermeye bilemedim.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Olur olur, hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederim. Parçalar iyi dimi alternatif öneriniz varsa link atabilirsiniz hocam

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
Anakartın QVL listesine baktım hocam oradaki ram listede gözüküyor. Ekran kartı olarak da Asus prime yerine alternatif olarak şunu düşünüyorum fakat gerek var mı bu kadar fiyat vermeye bilemedim.

Teşekkür ederim. Parçalar iyi dimi alternatif öneriniz varsa link atabilirsiniz hocam
Yüksek kalite bi sistem için gayet güzel duruyor.

• Muhteşem

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör

tuf çok pahalı hocam gerek yok, asus sanırım 3 yıl garanti veriyor. diğer modellere baktım ama fiyat olarak iyi noktada gibi senin kart. termal değerlerini de kontrol et istersen. seni memnun ediyor ise güzel tercih.

asko56

80+ Gold

Krmm

80+ Bronze
kasa + sogutular ile kasa nın fiyatı işlemcinin fiyatı ile aynı paraya geliyor neredeyse

sogutucu fan tanesi 4200 2 tane + 1 tanede egzoz fan alman lazım + kasa 7900 tl
kasayla fan ömürlük olduğu için zevkime göre seçtim hocam. Bunlar dışında kalan parçalar iyi mi ?

asko56

80+ Gold
kasayla fan ömürlük olduğu için zevkime göre seçtim hocam. Bunlar dışında kalan parçalar iyi mi ?
seçtiginiz ekran kartı giriş seviye daha iyi bir ürün tercih edin güç kaynagı msı olanı tercih edebilirsiniz daha uygun fiyata 1000w alabilirsiniz gersi keyfinize göre

• Beğen
Top Bottom