Teşekkür ederim. Bu arada parçaları iyi seçmiş miyim ?uyumlu hocam, hayırlı olsun
İşlemci soğutucu varmı göremedim deSSD 980 pro 1 TB ve Sıvı soğutucu Arctic II 360 mm var elimde.
Alttaki parçalar iyi mi ve uyumlu mu birbiriyle bakar mısınız ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arctic II 360 mm var elimde şuan. 9800x3d için yeterli olur sanırım.İşlemci soğutucu varmı göremedim de
Olur olur, hayırlı olsun bu aradaArctic II 360 mm var elimde şuan. 9800x3d için yeterli olur sanırım.
Anakartın QVL listesine baktım hocam oradaki ram listede gözüküyor. Ekran kartı olarak da Asus prime yerine alternatif olarak şunu düşünüyorum fakat gerek var mı bu kadar fiyat vermeye bilemedim.alternatifleri illa ki vardır tabi ama güzel görünüyor o yüzden detaylı araştırma yapmadım. ekran kartı için giriş seviyesi yerine daha iyi bir model tercih edilebilir belki. bir de anakartın sitesinde alacağın ram desteği var mı kontrol et istersen.
Teşekkür ederim. Parçalar iyi dimi alternatif öneriniz varsa link atabilirsiniz hocamOlur olur, hayırlı olsun bu arada
Yüksek kalite bi sistem için gayet güzel duruyor.Anakartın QVL listesine baktım hocam oradaki ram listede gözüküyor. Ekran kartı olarak da Asus prime yerine alternatif olarak şunu düşünüyorum fakat gerek var mı bu kadar fiyat vermeye bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim. Parçalar iyi dimi alternatif öneriniz varsa link atabilirsiniz hocam
tuf çok pahalı hocam gerek yok, asus sanırım 3 yıl garanti veriyor. diğer modellere baktım ama fiyat olarak iyi noktada gibi senin kart. termal değerlerini de kontrol et istersen. seni memnun ediyor ise güzel tercih.Anakartın QVL listesine baktım hocam oradaki ram listede gözüküyor. Ekran kartı olarak da Asus prime yerine alternatif olarak şunu düşünüyorum fakat gerek var mı bu kadar fiyat vermeye bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim. Parçalar iyi dimi alternatif öneriniz varsa link atabilirsiniz hocam
kasa + sogutular ile kasa nın fiyatı işlemcinin fiyatı ile aynı paraya geliyor neredeyseSSD 980 pro 1 TB ve Sıvı soğutucu Arctic II 360 mm var elimde.
Alttaki parçalar iyi mi ve uyumlu mu birbiriyle bakar mısınız ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kasayla fan ömürlük olduğu için zevkime göre seçtim hocam. Bunlar dışında kalan parçalar iyi mi ?kasa + sogutular ile kasa nın fiyatı işlemcinin fiyatı ile aynı paraya geliyor neredeyse
sogutucu fan tanesi 4200 2 tane + 1 tanede egzoz fan alman lazım + kasa 7900 tl
seçtiginiz ekran kartı giriş seviye daha iyi bir ürün tercih edin güç kaynagı msı olanı tercih edebilirsiniz daha uygun fiyata 1000w alabilirsiniz gersi keyfinize görekasayla fan ömürlük olduğu için zevkime göre seçtim hocam. Bunlar dışında kalan parçalar iyi mi ?