Neler Yeni

Sistemin son hali iyi mi ? 💫💫

Krmm

80+ Bronze
seçtiginiz ekran kartı giriş seviye daha iyi bir ürün tercih edin güç kaynagı msı olanı tercih edebilirsiniz daha uygun fiyata 1000w alabilirsiniz gersi keyfinize göre
Ekran kartı modelinde kararsızdım zaten. Ne önerirsiniz ?

asko56

80+ Gold
Ekran kartı modelinde kararsızdım zaten. Ne önerirsiniz ?

bir şey sorcam kasa fan ve psuya o kadar para vermek yerine daha uygunun alıp kalan parayı karta eklesen olmaz mı

Krmm

80+ Bronze
bir şey sorcam kasa fan ve psuya o kadar para vermek yerine daha uygunun alıp kalan parayı karta eklesen olmaz mı
kasa ve fan öneriniz varsa kendi seçtiklerimden vazgeçebilirim hocam. Fakat psu konusunda seçtiğim parçayı değiştirmeye pek sıcak bakmıyorum. Çünkü tier list'te A seviye bir psu bu. Ben bu psu konusuna biraz takığım hocam. Sistem üst seviye olacağı için bu sisteme güç verecek parçadan da kısmak istemiyorum açıkçası. Ama kasa ve fan konusunda önerilerinizi bekliyorum.

kasa ve fan öneriniz varsa kendi seçtiklerimden vazgeçebilirim hocam. Fakat psu konusunda seçtiğim parçayı değiştirmeye pek sıcak bakmıyorum. Çünkü tier list'te A seviye bir psu bu. Ben bu psu konusuna biraz takığım hocam. Sistem üst seviye olacağı için bu sisteme güç verecek parçadan da kısmak istemiyorum açıkçası. Ama kasa ve fan konusunda önerilerinizi bekliyorum.
kasayı direk https://www.akakce.com/bilgisayar-k...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCy3pgcIueCpBrr4DQbFc7sYg

bunu öneririm gayet yeterli ve şık duran bir kasa bence ama psu tier listesinde en iyisi olduğu için 10k vermek bence sıcak bakılmaması gerek fsp vita var çok güzel psu istersen ona bakabilirsin

Krmm

80+ Bronze
kasayı direk https://www.akakce.com/bilgisayar-k...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCy3pgcIueCpBrr4DQbFc7sYg

bunu öneririm gayet yeterli ve şık duran bir kasa bence ama psu tier listesinde en iyisi olduğu için 10k vermek bence sıcak bakılmaması gerek fsp vita var çok güzel psu istersen ona bakabilirsin
Şunu diyorsunuz sanırım

Bu psuyu şimdi inceleyeceğim hocam teşekkür ederim.

Kasa konusuna gelirsek , sizin önerdiğiniz dümdüz klassik bir kasa. Eğer benim ilk attığım gibi her tarafı açık bir kasa almayacaksam o halde şuan kullandığım kasayı değiştirmeme de gerek yok bence hocam yanlış mıyım ? Çünkü şuan tam olarak şu kasayı kullanıyorum. Yani ben o lianli kasayı her tarafı açık olduğu için , sırf estetik için alacaktım. Sizin önerdiğiniz kasa da benim şuan kullandığım kasayla benzer. O halde ben hiç kasa almasam daha karlı yani.

Şunu diyorsunuz sanırım

Bu psuyu şimdi inceleyeceğim hocam teşekkür ederim.

Kasa konusuna gelirsek , sizin önerdiğiniz dümdüz klassik bir kasa. Eğer benim ilk attığım gibi her tarafı açık bir kasa almayacaksam o halde şuan kullandığım kasayı değiştirmeme de gerek yok bence hocam yanlış mıyım ? Çünkü şuan tam olarak şu kasayı kullanıyorum. Yani ben o lianli kasayı her tarafı açık olduğu için , sırf estetik için alacaktım. Sizin önerdiğiniz kasa da benim şuan kullandığım kasayla benzer. O halde ben hiç kasa almasam daha karlı yani.
Benim önerdiğim kasayla senin kullandığın kasa bir değil

Benim önerdiğim kasa ful mech bir yapıya sahip ve asıl kasa bu tip kasa akvaryum falan gereksiz ve para israfı gibi düşündüğüm şeyler

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
ahmet
Hocam kasa ve psu konusunu tartışıyoruz. Siz konu detayını okuyup oradaki parçalara bakar mısınız sizin de fikrinizi merak ettim.
inceledim güzel.. ram değişime gidilir
kasa ne tür düşünüyorsun akvaryum ??

psu senin için 5 dakika inceleyip geleceğim

ekran kartına karışmam çünkü o işe girince baya araştırma yapmam gerek

9800x3d güzel seçim

tomahawk güzel seçim fakat msi bu aralar fazla hatalı ürün piyasaya sürüyor çok fazla geri dönüş var iyisi denk gelirse on numara kart.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Krmm

80+ Bronze
inceledim güzel.. ram değişime gidilir
kasa ne tür düşünüyorsun akvaryum ??

psu senin için 5 dakika inceleyip geleceğim

ekran kartına karışmam çünkü o işe girince baya araştırma yapmam gerek

9800x3d güzel seçim

tomahawk güzel seçim fakat msi bu aralar fazla hatalı ürün piyasaya sürüyor çok fazla geri dönüş var iyisi denk gelirse on numara kart.
sırayla cevap vereyim hocam
1) ram'i aslında ömürlük seçtim o yüzden marka olarak G-skill üzmez diye düşünüyorum
2)kasa akvaryum düşünüyordum lianli o11 tarzında
3) ekran kartını prime değil de sanırım daha kaliteli bir şey alacam
4) msi anakart konusunu yeni netleştirmiştim kafamda. Emin misiniz hatalı ürün sürdükleri konusunda ? Bir makale veya bir şey var mı merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,360
Üyeler
172,496
Son üye
kryptonxxx