Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,237
Çok iyi anladım hocam. Bende o yüzden sayısal seçtim. Belki o zamanlar bu kadar kötü değildi fırsatınız olmadı. Polislik tarzı şeylerde torpili güçlü olan kazanıyor ve işte tavrı üslubu düzgün olmayan polislik mesleğine bir hakaret olan kişiler bile polis oluyor.(Polisle sınırlı değil daha çokta girmeyelim) Benim şuan hedefim tıp hocam ataması garanti ve maaşı iyi diye. Yoksa çok zor bir meslek ve 6 sene daha okumak lazım. Tıp gelir mi onu bilmiyorum. Açıkçası çok umudum yok sınav çok iyi geçmedi. 150k ya gircek öğrencide aynı şeyi yaptı 20k ya gircekte. Bu sınav doğru düzgün kimseyi ayırmadı. Sadece ilk 3-5k ya girecekleri ayırdı. Benim hedefimde 25k idi gelir mi bilmiyorum.Valla sayısal okumadığıma pişmanım. Sözelde veya eşit ağırlıkta harbiden işe girmek zor. Sayısalda bi hemşirlik falan okusaydım kpss'den 70-75 puanla bile devlete atardım kendimi. Bundan önce 2 sefer polislik denedim her şeyi geçtim sözlüde elendim. O tarz mesleklerde de torpil çok fazla dönüyor bilirsin. Yani anlayacağın ondan yana da yüzüm gülmedi. En son düz memurluk geldi şükrettim artık