OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bende yüklenmesini bekliyorum 3 kere f5 attım allah affetsinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülefoto bozuk değiş sistemim yok
sjdhashjdbBende yüklenmesini bekliyorum 3 kere f5 attım allah affetsin
ya senin gibi indirdim fotoğrafları altta siyah renk yazdı inanılmazAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülefoto bozuk değiş sistemim yok
Ben zaten bunları biliyorum Rampage Sailor daha iyi dedi banaDinleme onu, sallamış da sallamış.
Amacı daha pahalı bir şey aldırmak.
VS550 PSU var 550W Spec Delta'da gayet kaliteli.
Genel akım korumaları şunlardır:
OVP : Aşırı Gerilim Koruması
UVP : Düşük Gerilim Koruması
OPP : Aşırı Güç Koruması
OTP : Aşırı Sıcaklık Koruması
OCP : Aşırı Akım Koruması
SCP : Kısa Devre Koruması
OLP : Aşırı Yükleme Koruması
Corsair VS550; OVP, OCP, UVP, SCP, OTP korumalarına sahip ve bu korumaların son derece kalitelileri var.
550W PSU'su 12V kanalından 520W verebiliyor, +80 sertifikası ile en az %85 verimlilik ile gücü kullanıyor.
0.99 Aktif Güç Faktör Düzeltmesi ile beklenmedik güç akımlarında sistem bileşenlerinizin korunduğunu bilerek kafanızın rahat olmasını sağlıyor.
İçindeki kapasitörler son derece kaliteli, çok çeşitli şebeke gerilim desteğine (100-240 VAC) dayanan bileşenlere sahip devreler içeriyor.
Kasa ise gayet şık bir kasa kötü değil hava akışı fakat efsane de değil, iş görür fiyatına göre f/p sayılır.
Aga bisi diycen g102 nin sağ rbg nin altında 1milimlik boşluk var orda bende kir bırakıyor sendede bırakıhormu diye bakıcamda yakından fotosunu atabilirmisinAlıntıyı görüntüle
Şöyle daha iyi o eskiydi bulanıktı.
Ekmek bandırdım helal etBenimki böyle.
Alıntıyı görüntüle
Bazılarında hiç pc olmazO Değilde bazılarında tarihi PC olur
Bazılarında 10000TL lik sistemler olur
Nereden Nereye....
Hll et ekmek bandım