Phantom spirit al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gereksiz phantom spirit yada assasin perless al boş para israfı sıvı soğutma ve kısa ömürlü
Fikriniz değişti mi acaba? Çünkü stok fan da 105⁰ görüyordum bu işlemcide ancak şu anda occt ile stress testi yapınca 52⁰ sonuç çıktı ve kasam asus tuf Gt301 öyle abartılı bi hava akışına sahip bi kasa da değil ayrıca ekran kartım sığmadığı için bi fanımı iptal ettim ona rağmen bu dereceler sence de mükemmel değil mi? Bilmeden yorum yapmayınız rica ediyorum.
Sev mevzuyu yanlış anlamışsın o dereceleri spirit ile alıyorsun zaten önemli olan kısa olacak ömrü ve gereksiz fiyatı ilk defa kazık yiyip sevinen insan gördüm bu arada o ekranın görüntüsü olacağına hiç olmasın iğrenç duruyorAlıntıyı görüntüle
Fikriniz değişti mi acaba? Çünkü stok fan da 105⁰ görüyordum bu işlemcide ancak şu anda occt ile stress testi yapınca 52⁰ sonuç çıktı ve kasam asus tuf Gt301 öyle abartılı bi hava akışına sahip bi kasa da değil ayrıca ekran kartım sığmadığı için bi fanımı iptal ettim ona rağmen bu dereceler sence de mükemmel değil mi? Bilmeden yorum yapmayınız rica ediyorum.
konunun amacı senin hangisini daha iyi olduğunu söylemek.Sev mevzuyu yanlış anlamışsın o dereceleri spirit ile alıyorsun zaten önemli olan kısa olacak ömrü ve gereksiz fiyatı ilk defa kazık yiyip sevinen insan gördüm bu arada o ekranın görüntüsü olacağına hiç olmasın iğrenç duruyor
İdcooling 224xt soğutur o işlemciyi sıvı soğutucuya boşuna para verme aynı 240lık sıvı soğutucuyla aynı performansı alırsınRyzen 5 7500 f için sıvı soğutucu önerisi olan var mı
Baya kötü bir ürün.COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2 White Edition MLW-D24M-A18PC-RW, 240mm, SickleFlow RGB, Beyaz Sıvı Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2 White Edition MLW-D24M-A18PC-RW, 240mm, SickleFlow RGB, Beyaz Sıvı Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
önüne geleni aynı fanı önerüyorsun 0 bilgiSev mevzuyu yanlış anlamışsın o dereceleri spirit ile alıyorsun zaten önemli olan kısa olacak ömrü ve gereksiz fiyatı ilk defa kazık yiyip sevinen insan gördüm bu arada o ekranın görüntüsü olacağına hiç olmasın iğrenç duruyor
cunku alınabılecek en fp urun ondankı adam onu onerıyorönüne geleni aynı fanı önerüyorsun 0 bilgi
konuya bak cevaba bak?cunku alınabılecek en fp urun ondankı adam onu onerıyor
adama 0 bılgı demıssınkonuya bak cevaba bak?
kendisi 80 derece ile oynuyor. onu geçtim konuda sıvı soğutucu olarak 2 tane ürün arasında seçim istedim ve fiyatı UMURSAMAYIN dedimcunku alınabılecek en fp urun ondankı adam onu onerıyor
o fan 60 70 derece arası olur 80ne ulasamaz bılekendisi 80 derece ile oynuyor. onu geçtim konuda sıvı soğutucu olarak 2 tane ürün arasında seçim istedim ve fiyatı UMURSAMAYIN dedim
kendi konusuna bak knko fan 60 70 derece arası olur 80ne ulasamaz bıle
bende biliyorum o fanın sağlam olduğunu hatta 80 onun hatasından dolayı kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. 0 bilgi dememin sebebi de bu.o fan 60 70 derece arası olur 80ne ulasamaz bıle
konuyla alakasız bi şekilde sürekli bana farklı ürün öneriyor hemde kule tipi ???kendi konusuna bak knk
bende biliyorum o fanın sağlam olduğunu hatta 80 onun hatasından dolayı kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. 0 bilgi dememin sebebi de bu.