DracheN 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2,851 Reaksiyon skoru 1,414 6 Eylül 2025 #1 Bütçe 5 Arkadaşlar hava soğutmadan sıvı soğutmaya geçtim. 15 dk assasins creed oynadım 60 derecelerdeydi. Fakat bios ayarı yapacaktım böyle bir uyarı geldi. Sıvı soğutma arızalı mı?
Arkadaşlar hava soğutmadan sıvı soğutmaya geçtim. 15 dk assasins creed oynadım 60 derecelerdeydi. Fakat bios ayarı yapacaktım böyle bir uyarı geldi. Sıvı soğutma arızalı mı?
M Mücahit Berat 80+ Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 119 Reaksiyon skoru 41 6 Eylül 2025 #2 Acaba sıvı soğutma üzerindeki jelatini söktün mü ? yada pompaya eline kıpırdıyorsa belki vidaları tam saıkmamış olabilirsin
Acaba sıvı soğutma üzerindeki jelatini söktün mü ? yada pompaya eline kıpırdıyorsa belki vidaları tam saıkmamış olabilirsin
Mete Yavuz 80+ Platinum Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 17,271 En İyi Cevap 9 Reaksiyon skoru 31,654 6 Eylül 2025 #3 İlk kez sıvı soğutma monte ediyorsan soğutmanı sök tekrar tak. Yüzde seksen jelatinlere veya vidalara tam dikkat etmedin. Arızalı olacağını sanmam.
İlk kez sıvı soğutma monte ediyorsan soğutmanı sök tekrar tak. Yüzde seksen jelatinlere veya vidalara tam dikkat etmedin. Arızalı olacağını sanmam.
DracheN 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2,851 Reaksiyon skoru 1,414 6 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Mücahit Berat yazmış: Acaba sıvı soğutma üzerindeki jelatini söktün mü ? yada pompaya eline kıpırdıyorsa belki vidaları tam saıkmamış olabilirsin Devamı için tıklayın... Mete Yavuz yazmış: İlk kez sıvı soğutma monte ediyorsan soğutmanı sök tekrar tak. Yüzde seksen jelatinlere veya vidalara tam dikkat etmedin. Arızalı olacağını sanmam. Devamı için tıklayın... Vatan bilgisayar da takıldı
Mücahit Berat yazmış: Acaba sıvı soğutma üzerindeki jelatini söktün mü ? yada pompaya eline kıpırdıyorsa belki vidaları tam saıkmamış olabilirsin Devamı için tıklayın... Mete Yavuz yazmış: İlk kez sıvı soğutma monte ediyorsan soğutmanı sök tekrar tak. Yüzde seksen jelatinlere veya vidalara tam dikkat etmedin. Arızalı olacağını sanmam. Devamı için tıklayın... Vatan bilgisayar da takıldı
M Mücahit Berat 80+ Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 119 Reaksiyon skoru 41 6 Eylül 2025 #5 DracheN yazmış: Vatan bilgisayar da takıldı Devamı için tıklayın... insan oğlu hata yapabilir
DracheN 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2,851 Reaksiyon skoru 1,414 6 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Mücahit Berat yazmış: insan oğlu hata yapabilir Devamı için tıklayın... Hocam çok yoruldum süreçten neler yaşadım Allah biliyor.
Mücahit Berat yazmış: insan oğlu hata yapabilir Devamı için tıklayın... Hocam çok yoruldum süreçten neler yaşadım Allah biliyor.
Q qwerty12 80+ Silver Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 2,508 Reaksiyon skoru 1,069 6 Eylül 2025 #7 DracheN yazmış: Hocam çok yoruldum süreçten neler yaşadım Allah biliyor. Devamı için tıklayın... Vatan çok kötü PC toplamada keşke oradan almasaydın.
DracheN yazmış: Hocam çok yoruldum süreçten neler yaşadım Allah biliyor. Devamı için tıklayın... Vatan çok kötü PC toplamada keşke oradan almasaydın.
DracheN 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2,851 Reaksiyon skoru 1,414 6 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 qwerty12 yazmış: Vatan çok kötü PC toplamada keşke oradan almasaydın. Devamı için tıklayın... Kankam ben montaj işinden anlamıyorum, küçük bir yerde yaşıyorum. Başka çarem yoktu.
qwerty12 yazmış: Vatan çok kötü PC toplamada keşke oradan almasaydın. Devamı için tıklayın... Kankam ben montaj işinden anlamıyorum, küçük bir yerde yaşıyorum. Başka çarem yoktu.
Senoly 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 2,198 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 982 6 Eylül 2025 #9 Hayırlı olsun kardeşim hem sevindim hem üzüldüm şimdi. Oyunda 60°yken boşta neden birden bu kadar arttığını anlamadım. Şu an boşta kaç derece peki?
Hayırlı olsun kardeşim hem sevindim hem üzüldüm şimdi. Oyunda 60°yken boşta neden birden bu kadar arttığını anlamadım. Şu an boşta kaç derece peki?
DracheN 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2,851 Reaksiyon skoru 1,414 6 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 Senoly yazmış: Hayırlı olsun kardeşim hem sevindim hem üzüldüm şimdi. Oyunda 60°yken boşta neden birden bu kadar arttığını anlamadım. Şu an boşta kaç derece peki? Devamı için tıklayın... Kankam ben de anlamadım biosta direkt 95 derece ve uyarı geliyor. Bir şeyler kesinlikle yanlış ama ne anlamadım.
Senoly yazmış: Hayırlı olsun kardeşim hem sevindim hem üzüldüm şimdi. Oyunda 60°yken boşta neden birden bu kadar arttığını anlamadım. Şu an boşta kaç derece peki? Devamı için tıklayın... Kankam ben de anlamadım biosta direkt 95 derece ve uyarı geliyor. Bir şeyler kesinlikle yanlış ama ne anlamadım.
Senoly 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 2,198 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 982 6 Eylül 2025 #11 DracheN yazmış: Kankam ben de anlamadım biosta direkt 95 derece ve uyarı geliyor. Bir şeyler kesinlikle yanlış ama ne anlamadım. Devamı için tıklayın... 15 dk oyunda 60° iyi bir referans normal çalıştığına, Sensör hatası da olabilir şuan kaç derecede?
DracheN yazmış: Kankam ben de anlamadım biosta direkt 95 derece ve uyarı geliyor. Bir şeyler kesinlikle yanlış ama ne anlamadım. Devamı için tıklayın... 15 dk oyunda 60° iyi bir referans normal çalıştığına, Sensör hatası da olabilir şuan kaç derecede?
A aleep 80+ Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 73 Reaksiyon skoru 15 6 Eylül 2025 #12 DracheN yazmış: Kankam ben de anlamadım biosta direkt 95 derece ve uyarı geliyor. Bir şeyler kesinlikle yanlış ama ne anlamadım. Devamı için tıklayın... hwinfoda windowstayken 100 dereceyi geçiyor mu eğer geçmiyorsa pompadaki sensör arızalı olmasın?
DracheN yazmış: Kankam ben de anlamadım biosta direkt 95 derece ve uyarı geliyor. Bir şeyler kesinlikle yanlış ama ne anlamadım. Devamı için tıklayın... hwinfoda windowstayken 100 dereceyi geçiyor mu eğer geçmiyorsa pompadaki sensör arızalı olmasın?
Q qwerty12 80+ Silver Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 2,508 Reaksiyon skoru 1,069 6 Eylül 2025 #13 Montajı kötü yapmışlar ya da sıvı soğutma arızalı olabilir.