Neler Yeni

Sivi Sogutma Olculeri

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
Merhabalar,

Bu forum sitesinin tavsiyesi uzerin AMD Ryzen9 9950X aldim fakat bu islemci icin kule tipi sogutucularin yetmeyecegini, sivi sogutma alinmasi gerektigini soyluyorlar. Özellikle tam gucte yani 32 cekirdegin (threadler dahil) kullanildigi durumlarda (ki ben bir cok zaman bunu yapacagim).

Ancak, benim bilgisayar kasami ben 2017 yilinda aldim Markasindan (thermaltake) baska hic birsey bilmiyorum cok aradim fakat modelini bulamadim. Benim kasama sigacak veya uyacak bir sivi sogutucuyu nasil sececegim ben lutfen yardimci olabilir misiniz?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Yunus Şahin
Bu kadar güçlü bir işlemci alıyorsan yanındaki parçaları da değiştirip sağlam parçalar kullan derim şahsen. Benim önerim bu olurdu. Piyasanın en güçlü işlemcilerinden birini alıp da 2017 model kasa kullanmazdım yani.

420 destekleyen kasa alıp, 420mm soğutucu taş gibi olur sisteme.

Yine de arkadaşın dediği gibi kasayı görsek bulunur belki.

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın fotoğrafını falan atarsanız bulunabilir modeli
Bu kadar güçlü bir işlemci alıyorsan yanındaki parçaları da değiştirip sağlam parçalar kullan derim şahsen. Benim önerim bu olurdu. Piyasanın en güçlü işlemcilerinden birini alıp da 2017 model kasa kullanmazdım yani.

420 destekleyen kasa alıp, 420mm soğutucu taş gibi olur sisteme.

Yine de arkadaşın dediği gibi kasayı görsek bulunur belki.
Kasanin fotografini ekte gorebilirsiniz.

Bir tane seri numarasi gibi bisiy var ben arattim cikmadi belkide yanlis yerlere baktim bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Kasa Foto 2.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanin fotografini ekte gorebilirsiniz.

Bir tane seri numarasi gibi bisiy var ben arattim cikmadi belkide yanlis yerlere baktim bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Kasa Foto 2.jpg
Alıntıyı görüntüle

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Melih Baygör
deepcool un 420mm soğutucu destekleyen kasası ile 420mm arctic soğutma alacaksın hocam ardına bakmayacaksın. uzun süreli kullanımda işlemciyi soğutmak zor olacağından bu şekilde yapmanı tavsiye ederim.

hopecrash

80+ Bronze
Top Bottom