Sıvı Soğutma Önerisi

Rivoxile

80+
Reaksiyon skoru
36
Merhabalar. 7500F’li sisteme 360mm sıvı soğutucu arıyorum. Siyah olması, güzel görünmesi ve iyi soğutması aradığım özellikleri. Şu an Phantom Spirit kullanıyorum. Sıvı soğutma fiyat aralığını bilmediğim için bütçe belirleyemedim ancak çok 3.5 4 bini geçmezse iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar. 7500F’li sisteme 360mm sıvı soğutucu arıyorum. Siyah olması, güzel görünmesi ve iyi soğutması aradığım özellikleri. Şu an Phantom Spirit kullanıyorum. Sıvı soğutma fiyat aralığını bilmediğim için bütçe belirleyemedim ancak çok 3.5 4 bini geçmezse iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
hocam niye sıvı soğutma phantom spirit 7500f e yetmekle kalmıyor fazla geliyor

Zaten cok guzel bir sogutmaniz var, sanirim görüntü için sıvıya geçiyorsunuz, ona gore yapalım önerilerimizi

Şimdilik gerek yok ama ileriye doğru 7800X3D’ye geçme planım var ve doğum günü hediyesi olarak aldıracağım.

Şimdilik gerek yok ama ileriye doğru 7800X3D’ye geçme planım var ve doğum günü hediyesi olarak aldıracağım.
7800x3d yi de cok rahat bir sekilde soğutur phantom spirit. Ama sırf görüntü için diyorsanız önerebilirim fiyat performans ve göze hoş görünen bi kaç sıvı soğutucu seçeneği

Şurda 7800x3d ile kullanan kişilerin yorumlarını görebilirsiniz

4200 TL , bu fiyat bandında ki en iyi ürünlerden biri.

7800x3d yi de cok rahat bir sekilde soğutur phantom spirit. Ama sırf görüntü için diyorsanız önerebilirim fiyat performans ve göze hoş görünen bi kaç sıvı soğutucu seçeneği

Şurda 7800x3d ile kullanan kişilerin yorumlarını görebilirsiniz

Phantom Spirit’den memnunum soğutma olarak ancak sizin de dediğiniz gibi görüntü için bakıyorum daha çok. Kule tipi çok kötü duruyor. Bir de hediye olacağı için aklıma sıvı soğutma aldırmak geldi. Teşekkür ederim bakacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4200 TL , bu fiyat bandında ki en iyi ürünlerden biri.

Teşekkür ederim.

Yani gereksiz bir alışveriş olur 7800x3d de soğutur

Deepcool bakabilirsin baya kaliteli bir marka hem psu da hem de soğutucuda

Geri