SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

BlooAveng

80+
Reaksiyon skoru
6
Ben 2 ay önce kasayı alırken parça seçimini güzel yaptım ama bütçeden dolayı pek iyi bir soğutma seçemedim seçtiğim soğutma rampagein kule tipi bir soğutmasıydı bana işlemciyi iyi soğutacak bir sıvı soğutma lazım işlemcii;7600X

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Destekliyor hocam.
2ürün de kesinlikle üzmez çok iyi modeller. Beğendiğinizi alın.

msı corelıquıd ı360 9800x3d yi cok guzel sogutuyor

Rampage kule tipi yerine başka kule tipi önersek olmaz mı?

Hocam o benim soğutmam ben sizden sıvı soğutma önerisi istiyorum.
Rampage kule tipinin senin soğutman olduğunu biliyorum. Ben de sana soruyorum ki başka markanın kule tipi soğutmasını önersek olmaz mı. Rampage kule tipi yapan tek marka değil dünyada. Çok kaliteli kule tipi soğutmalar var ve senin işlemciye sıvı soğutma masrafına değmez

Ben 2 ay önce kasayı alırken parça seçimini güzel yaptım ama bütçeden dolayı pek iyi bir soğutma seçemedim seçtiğim soğutma rampagein kule tipi bir soğutmasıydı bana işlemciyi iyi soğutacak bir sıvı soğutma lazım işlemcii;7600X
ucuz ve masrafsız olsun dersen

orta bütçe sıvı soğutma olsun dersen

ekranlı olsun dersen

Rampage kule tipinin senin soğutman olduğunu biliyorum. Ben de sana soruyorum ki başka markanın kule tipi soğutmasını önersek olmaz mı. Rampage kule tipi yapan tek marka değil dünyada. Çok kaliteli kule tipi soğutmalar var ve senin işlemciye sıvı soğutma masrafına değmez
Ha pardon hocam olur tabii ki neden olmasın sıcaklığı iyi derecede düşürsün yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim şimdiki soğutmam işlemci yüzde 50-60 kullanımdayken 80-85 dereceye çıkarıyor baya kötü yani

Geri