Ben 2 ay önce kasayı alırken parça seçimini güzel yaptım ama bütçeden dolayı pek iyi bir soğutma seçemedim seçtiğim soğutma rampagein kule tipi bir soğutmasıydı bana işlemciyi iyi soğutacak bir sıvı soğutma lazım işlemcii;7600X
Bu arada bütçe 5-6k felan
Kasa 360mm destekliyor mu?Bu arada bütçe 5-6k felan
Kasa 360mm destekliyor mu?
Destekliyor hocam.Kasa 360mm destekliyor mu?
Destekliyor hocam.
Hocam o benim soğutmam ben sizden sıvı soğutma önerisi istiyorum.Rampage kule tipi yerine başka kule tipi önersek olmaz mı?
Rampage kule tipinin senin soğutman olduğunu biliyorum. Ben de sana soruyorum ki başka markanın kule tipi soğutmasını önersek olmaz mı. Rampage kule tipi yapan tek marka değil dünyada. Çok kaliteli kule tipi soğutmalar var ve senin işlemciye sıvı soğutma masrafına değmezHocam o benim soğutmam ben sizden sıvı soğutma önerisi istiyorum.
Ben 2 ay önce kasayı alırken parça seçimini güzel yaptım ama bütçeden dolayı pek iyi bir soğutma seçemedim seçtiğim soğutma rampagein kule tipi bir soğutmasıydı bana işlemciyi iyi soğutacak bir sıvı soğutma lazım işlemcii;7600X
Ha pardon hocam olur tabii ki neden olmasın sıcaklığı iyi derecede düşürsün yeterRampage kule tipinin senin soğutman olduğunu biliyorum. Ben de sana soruyorum ki başka markanın kule tipi soğutmasını önersek olmaz mı. Rampage kule tipi yapan tek marka değil dünyada. Çok kaliteli kule tipi soğutmalar var ve senin işlemciye sıvı soğutma masrafına değmez