Neler Yeni

Sıvı Soğutma Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
Öncelikle merhaba .

Ryzen 5 2600 kullanıyorum . Üzerinde stok soğutucu var . İşlemci fazla ısınıyor . Oyunlarda ortalama 75 derece oluyor . Bunun için sıvı soğutma ya da kule tipi soğutucu arıyorum . Önerileriniz nedir ?

Legonaos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet Sümer
Ben Corsair marka bir sıvı soğutma öneririm.

Bahattin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bahattin
Paran varsa iyisini al paran yoksa hava soğutma al

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Performans, şık ve kablosuz tasarım ve sessiz fanlar ile alıp seni sorunsuz memnun edecek ürün Arctic yeni sıvı soğutmasıdır. Bilişimport sitesinde satılıyor, stok yoksa da Amazon.de veya .com üzerinden almanı şiddetle tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Performans, şık ve kablosuz tasarım ve sessiz fanlar ile alıp seni sorunsuz memnun edecek ürün Arctic yeni sıvı soğutmasıdır. Bilişimport sitesinde satılıyor, stok yoksa da Amazon.de veya .com üzerinden almanı şiddetle tavsiye ederim.
link atabilir misin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tns1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Oğuz
Kasa içi yükseklik sıkıntı yaratmayacaksa 120mm fanlı büyük heatsink'li modellere yönelmeni öneririm. 92mm fanlar daha sesli çalışır ve heatsink yüzey alanı küçük olduğu için göreceli olarak daha az soğutur.

Sıvı soğutma yerine yarı fiyatına alabileceğin canavar gibi 120mm fanlı hava soğutma modelleri var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
Kasa içi yükseklik sıkıntı yaratmayacaksa 120mm fanlı büyük heatsink'li modellere yönelmeni öneririm. 92mm fanlar daha sesli çalışır ve heatsink yüzey alanı küçük olduğu için göreceli olarak daha az soğutur.

Sıvı soğutma yerine yarı fiyatına alabileceğin canavar gibi 120mm fanlı hava soğutma modelleri var.
Sıvı soğutmayı görüntüsünden dolayı almayı düşündüm . Ama hava soğutmada olabilir

Top Bottom