Sıvı soğutmalar sessiz midir ?

TaHao

80+
Reaksiyon skoru
25
Dostlar ben sese acayip takığım, bunun için özel sistem diziyorum sıfır ses olacak şekilde. Uğultu bile istemiyorum. Para çok önemli değil sıvı soğutma mı alayım hava soğutma mı ? Ses sadece sistem boştayken olmasın yeter. Yükteyken ses sorun değil. Pompa rpm'i ayarlanınca sesi sıfırlanabilir mi sistem boştayken ? 5-6 k ya kadar bütçem var.

Dostlar ben sese acayip takığım, bunun için özel sistem diziyorum sıfır ses olacak şekilde. Uğultu bile istemiyorum. Para çok önemli değil sıvı soğutma mı alayım hava soğutma mı ? Ses sadece sistem boştayken olmasın yeter. Yükteyken ses sorun değil. Pompa rpm'i ayarlanınca sesi sıfırlanabilir mi sistem boştayken ? 5-6 k ya kadar bütçem var.
Kaliteli sıvı soğutmalar sessiz evet arctic liquid freezer pro bakabilirsin mesela.

Boştayken ikiside sessiz olur zaten çok berbat modeller almazsanız. Açıkçası pompa sesi en çok rahatsız edici ses.

pompa sesi olmuyorsa bir sorun teşkil etmiyor bence çünkü oyunlarda o kadarda sorun çıkartmaz eğer işlemciye fazla yüklenen programlarla uğraşıyorsan anlarsın

Pompa sesi çok korkutuyor, ben çoğunlukla masaüstünde takılıyorum. O yüzden sıfır ses istiyorum. Hiç sıvı soğutma kullanmadığım için pompa sesi nasıldır, ayar çeksem sesi yok olur mu bilmiyorum gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli sıvı soğutmalar sessiz evet arctic liquid freezer pro bakabilirsin mesela.
Zaten onu görüp konu açtım 3 pro acayip güzel duruyor. Kullandın mı ?

Pompa sesi çok korkutuyor, ben çoğunlukla masaüstünde takılıyorum. O yüzden sıfır ses istiyorum. Hiç sıvı soğutma kullanmadığım için pompa sesi nasıldır, ayar çeksem sesi yok olur mu bilmiyorum gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten onu görüp konu açtım 3 pro acayip güzel duruyor. Kullandın mı ?
Kullanmadım ama çok önerdim ve testini izledim mütüş bir şey.

Genelde ayar çekilmesi gerekiyor. Belirli pompalar tam yükte dehşet ses yapıyor. Bende pompa eğrisi bu şekilde:

1762192486481.webp

Geri