Çözüldü✓ Sıvı Soğutmamdan Traktör sesi geliyor.

AnlKaan

80+
Reaksiyon skoru
6
Yeni sistem aldım parça Parça Ve 2 haftadır kullanıyorum.Bugün Sabah PC yi açtığımda 1 fandan hafif bir tınkırtı sesi ve diğer fandan da Traktör sesi gibi gürültülü bir ses geliyordu.Kapa Aç Kapa Aç Yaptım düzeldi 1 2 saat sonra tekrar ses çıkarmaya başladı.Sıvı Soğutucu Yukarıya Takmıştım Vurdum Düzeldi sonra Tekrar oldu Sabahtan Beri Böyle Nasıl Çözebilirim.Yardımcı Olursanız sevinirim😁

kablo carpiyor fana muhtemelen ya da daha dusuk bir olasilik sesi cikaran fan arizali veya bakima ihtiyaci var
monte ederken kablolara dikkat etmeyip fanlara temas edicek sekilde denk getirmis olabilirsin fanin kendi kablosu da var o da kendisine temas edebilir onlari kontrol et

yattım yerlere kahkaha atıyorum asdadasd VURDUM DÜZELDİ NE OOOFFFF :ROFLMAO::ROFLMAO:

Baktım Yapamadım.Dedim Ya Hak Vurdum:D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi Bakacam Normalde Açtım Baktım ama Kontrol da Ettim ama Performansda sorun yok ısınmıyor sadece Traktör gibi ses çıkıyor
kablo carpiyor fana muhtemelen ya da daha dusuk bir olasilik sesi cikaran fan arizali veya bakima ihtiyaci var
monte ederken kablolara dikkat etmeyip fanlara temas edicek sekilde denk getirmis olabilirsin fanin kendi kablosu da var o da kendisine temas edebilir onlari kontrol et

şimdi şöyle söylim pompa yüksek devirde o sesi vermesi gayet normal.bu zamanla o vızırtı gider sıcaklığa yahut performansa bi etkisi olmaz endişe etmeyiniz.ama çok fazla sizi rahatsız ediyorsa direkt garantiye gönderin size arıza raporu verirler sizde yenisini alırsınız yahut para iadesini alırsınız eğer 6 ay geçmediyse

şimdi şöyle söylim pompa yüksek devirde o sesi vermesi gayet normal.bu zamanla o vızırtı gider sıcaklığa yahut performansa bi etkisi olmaz endişe etmeyiniz.ama çok fazla sizi rahatsız ediyorsa direkt garantiye gönderin size arıza raporu verirler sizde yenisini alırsınız yahut para iadesini alırsınız eğer 6 ay geçmediyse
Hocam şöyle bir Video aldım Bi Bakarsanız sevinirim

Sanki Tarla Dönüyorum Gibi Ses Geliyor

Hocam şöyle bir Video aldım Bi Bakarsanız sevinirim

Sanki Tarla Dönüyorum Gibi Ses Geliyor
Kulübe hosgeldin :) V2 mi o ?

bu pompadan değil fandan geliyor.fan yaprakları kabloya temaz ediyor kontrol edermisiniz kabloları

fan rulmanları bozulsa bile böyle ses vermez.fanın yaprakları kabloya temas ediyor.iyice kontrol edin

Evet Galiba Bende Geldim
Pompa değil fan sesi. V2 nin fanları sıkıntılı. Arena bilgisayar ile görüş. Ben fanları thermalright ile değiştirmiştim. Arızalı fanı gönderdim yenisini gondermisler

aynisini arkadasa almistik ayni sorunu yasadi maalesef garantiye gonderdik bugun sonuclandi ve tamir edilip kargoya teslim edilmis

aynisini arkadasa almistik ayni sorunu yasadi maalesef garantiye gonderdik bugun sonuclandi ve tamir edilip kargoya teslim edilmis
Evet Muhtemelen Bende Gönderecem Garantiye

bu pompadan değil fandan geliyor.fan yaprakları kabloya temaz ediyor kontrol edermisiniz kabloları

fan rulmanları bozulsa bile böyle ses vermez.fanın yaprakları kabloya temas ediyor.iyice kontrol edin
Kontrol ettim ama değmiyor.Kablolar Kontrol ettiğim kadarıyla

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,914
Üyeler
192,554
Son üye
Deniz38
Geri