sıvı soğutmas sistemi

YusufT

80+
Reaksiyon skoru
1
bir sistemde sıvı soğutma sistemi gereklimi kasa fanı yetmez mi

Nasıl bir sistem olduğuna bağlı. Orta segment bir sistem ise gerek yok. Ama güçlü bir sistem ise bazı yerlerde fanlar yetersiz kalabiliyor. Bu durumda sıvı soğutma iş görüyor.

Hazır konusu açılmışken sormak istiyorum ben ryzen 5 1600 kullanıyorum stok fanla 3.2ghz den 3.9ghz çektim oyunlarda 60~70 arası sizce nasıl sıvı soğutmaya geçmelimiyim?

Hazır konusu açılmışken sormak istiyorum ben ryzen 5 1600 kullanıyorum stok fanla 3.2ghz den 3.9ghz çektim oyunlarda 60~70 arası sizce nasıl sıvı soğutmaya geçmelimiyim?
Gerek yok kankam 1 2 sene sonra biticek o işlemci zaten :)

OC yaptığınız için 60-70 derece gayet iyi bir değer. Sıvı soğutmaya geçmenize gerek yok. Boşa masraf yaparsınız.

1-2 sene sonra niye bittiyor onu anlamadım oc dan dolayımı
Hayır. Teknoloji geliştiği için gün geçtikçe yeni ve daha güçlü işlemciler çıkıyor. Ama merak etmeyin 1600 şuan güçlü bir işlemci. Sizi daha 3 sene kadar götürür.

Hayır. Teknoloji geliştiği için gün geçtikçe yeni ve daha güçlü işlemciler çıkıyor. Ama merak etmeyin 1600 şuan güçlü bir işlemci. Sizi daha 3 sene kadar götürür.
Gerçi Seneye daha iyi bir sistem toplamayı düşünüyorum elimdeki sistemide ablama vermeyi düşünüyorum o yüzden içim rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,448
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri