RONNIE1877
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Merhabalar asus rog ryujın 360 sıvı soğutucu düşünüyorum sıvı soğutucu olarak düşünüyormusunuz deneyen varmı bilgi alabilirmiyim teşekkürler şimdiden
ben aldım da yeni gösteriş olarak güzel performans olarak da diyorlar fakat fiyatta haklısın ucuk birazhocam kullanamadım veya test etmedim fakat bir çok test videosunda gördüklerim ve diğer insanların (öznel) tier listlerinde en tepede bulunan soğutucudur. çok pahalı olması dışında bi problemi olacağını düşünmüyorum ama yinede net bişi söleyemem teknoloji işi. tek merak ettiğim spesifik olarak neden bu sıvı soğutucuyu istiyorsunuz? belki daha ucuz fiyatlara üzmicek benzer bir soğutucu bakılabilir
o zaman hayırlı olsun hocam güle güle kullanın demek düşer bana. performans konusunda dediğim gibi tepe soğutuculardandır. teknoloji işi olduğundan bişi diyemem ama taktıktan sonra ekstra 1-2 performans testi yapmanızı öneririm. bir problem olursa garanti ile direk değiştirirsiniz. (fiyat konusunda yapcak bişi yok ama fiyatının hakkınıda cayır cayır veriyor. hem görsel hemde performans olarak canavar.)ben aldım da yeni gösteriş olarak güzel performans olarak da diyorlar fakat fiyatta haklısın ucuk biraz![]()
Pompası dehşet sesli. 240MM versiyonunu kullanıyorum.Merhabalar asus rog ryujın 360 sıvı soğutucu düşünüyorum sıvı soğutucu olarak düşünüyormusunuz deneyen varmı bilgi alabilirmiyim teşekkürler şimdiden Alıntıyı görüntüle
nasıl yaw şimdi taktığımda çok ses mi gelcekPompası dehşet sesli. 240MM versiyonunu kullanıyorum.
Düşük RPM'de kullandığınızda duyulmuyor. Fakat fullerseniz evet pompa sesi geliyor.nasıl yaw şimdi taktığımda çok ses mi gelcek
uygulaması varmı peki bunun acaba asususun kontrol edebilceğimizDüşük RPM'de kullandığınızda duyulmuyor. Fakat fullerseniz evet pompa sesi geliyor.
Armoury Crate üzerinden kontrol ediyorsunuz.uygulaması varmı peki bunun acaba asususun kontrol edebilceğimiz