Gameboosterın fanları arkadaşın da dediği gibi sorunlu. Ben infinity 360 almıştım onun fanlarından biri de orta kısmında rulmanda sorun vardı. Yenisini gönderelim mail atın falan dediler attım ama kimse yeni fan göndermedi. İlgisiz bir firma. Gamepower da benzer kalitede onu da bir dönem kullandım onunda logo altı aydınlatması anakart üzerinden kontrol edilmiyordu. Fanları da biraz gürültülü.İyi günler
GameBooster Titan Rainbow 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Sıvı soğutucusu alınır mı yoksa güzel bi ürün değilmi yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Post automatically merged:
Game Power Skadi 240mm de var rica etsem onu da cevaplar mısınız.
Cevabın için teşekkür ederimGameboosterın fanları arkadaşın da dediği gibi sorunlu. Ben infinity 360 almıştım onun fanlarından biri de orta kısmında rulmanda sorun vardı. Yenisini gönderelim mail atın falan dediler attım ama kimse yeni fan göndermedi. İlgisiz bir firma. Gamepower da benzer kalitede onu da bir dönem kullandım onunda logo altı aydınlatması anakart üzerinden kontrol edilmiyordu. Fanları da biraz gürültülü.
Cevabın için teşekkür ederimGameBooster Titan Rainbow 240 mm modelini kullanıyorum 6. ayda fanların rulman kısmı boşluk yapıp ses yapıyor fanları başka fanlar ile değiştim mecburen garanti vs ile uğraşmadım vaktim yoktu pompa radyatör olarak bir problem yaşamadım 1 sene olucak nerdeyse ama fanları kötü maks 6 ay sonra ses yapıcak yalpa yapıcak söyliyim
Sipariş Tarihi27.12.2022
Sipariş DurumuSipariş Teslim Edildi
![]()
DarkFlash Radiant DC-240 240mm Sıvı Soğutma Siyah Fiyatları ve Özellikleri
DarkFlash Radiant DC-240 240mm Sıvı Soğutma Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
![]()
Gametech Hydra 240 MM AMD / Intel Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutma Sistemi + İntel LGA 1700 Pin Fiyatları ve Özellikleri
Gametech Hydra 240 MM AMD / Intel Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutma Sistemi + İntel LGA 1700 Pin en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
n11 den alırsanız nakit nays ile alın %10 para iadesi alırsınız bilginize. darkflashı nays ile al bence kaçırma
V1 model attığın sorunlu seri. V2 modellerde sorun düzeldi aktif olarak kullanıyorum 360r v2 modelini gayet memnunum. Çok güçlü ve ısınan 7800x3d işlemcimi gayet güzel soğutuyor.Cevabın için teşekkür ederim
MSI MAG CORELIQUID B240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Şu Nasıl MSİ Mag Coreliquid?