Sıvı soğutucu önerisi

vEmre

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi günler

GameBooster Titan Rainbow 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu​

Sıvı soğutucusu alınır mı yoksa güzel bi ürün değilmi yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Post automatically merged:

Game Power Skadi 240mm de var rica etsem onu da cevaplar mısınız.

GameBooster Titan Rainbow 240 mm modelini kullanıyorum 6. ayda fanların rulman kısmı boşluk yapıp ses yapıyor fanları başka fanlar ile değiştim mecburen garanti vs ile uğraşmadım vaktim yoktu pompa radyatör olarak bir problem yaşamadım 1 sene olucak nerdeyse ama fanları kötü maks 6 ay sonra ses yapıcak yalpa yapıcak söyliyim​

Sipariş Tarihi27.12.2022
Sipariş DurumuSipariş Teslim Edildi

n11 den alırsanız nakit nays ile alın %10 para iadesi alırsınız bilginize. darkflashı nays ile al bence kaçırma

İyi günler

GameBooster Titan Rainbow 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu​

Sıvı soğutucusu alınır mı yoksa güzel bi ürün değilmi yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Game Power Skadi 240mm de var rica etsem onu da cevaplar mısınız.
Gameboosterın fanları arkadaşın da dediği gibi sorunlu. Ben infinity 360 almıştım onun fanlarından biri de orta kısmında rulmanda sorun vardı. Yenisini gönderelim mail atın falan dediler attım ama kimse yeni fan göndermedi. İlgisiz bir firma. Gamepower da benzer kalitede onu da bir dönem kullandım onunda logo altı aydınlatması anakart üzerinden kontrol edilmiyordu. Fanları da biraz gürültülü.

Gameboosterın fanları arkadaşın da dediği gibi sorunlu. Ben infinity 360 almıştım onun fanlarından biri de orta kısmında rulmanda sorun vardı. Yenisini gönderelim mail atın falan dediler attım ama kimse yeni fan göndermedi. İlgisiz bir firma. Gamepower da benzer kalitede onu da bir dönem kullandım onunda logo altı aydınlatması anakart üzerinden kontrol edilmiyordu. Fanları da biraz gürültülü.
Cevabın için teşekkür ederim
MSI MAG CORELIQUID B240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Şu Nasıl MSİ Mag Coreliquid?

GameBooster Titan Rainbow 240 mm modelini kullanıyorum 6. ayda fanların rulman kısmı boşluk yapıp ses yapıyor fanları başka fanlar ile değiştim mecburen garanti vs ile uğraşmadım vaktim yoktu pompa radyatör olarak bir problem yaşamadım 1 sene olucak nerdeyse ama fanları kötü maks 6 ay sonra ses yapıcak yalpa yapıcak söyliyim​

Sipariş Tarihi27.12.2022
Sipariş DurumuSipariş Teslim Edildi

n11 den alırsanız nakit nays ile alın %10 para iadesi alırsınız bilginize. darkflashı nays ile al bence kaçırma
Cevabın için teşekkür ederim
MSI MAG CORELIQUID B240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Şu Nasıl MSİ Mag Coreliquid?

Msi larda pompa arızası kronikti ne oldu son durum ne bilmiyorum yukarda tavsiye ettiklerimden yürü

V1 model attığın sorunlu seri. V2 modellerde sorun düzeldi aktif olarak kullanıyorum 360r v2 modelini gayet memnunum. Çok güçlü ve ısınan 7800x3d işlemcimi gayet güzel soğutuyor.
Argb olmaması sorun değil ise bu model de güzel.

Ben 5600 de bunu kullanıyorum performans çok iyi sistem açılırken 39 derece ile çalışıyor. Valoda 48 the last of us'ta 61 dereceyi geçmiyor tavsiye ederim. Not: Aydın gibi sıcak bir yerde yaşıyorum ısı değerleri gündüz ve klimasız ortamdaki değerler

Ekler

• 99A83DFE-47AC-4CC8-822A-AC32E9910B3F.jpeg
    99A83DFE-47AC-4CC8-822A-AC32E9910B3F.jpeg
    1.4 MB · Hit: 302
Geri