Sıvı soğutucu sorun çıkartır mı?

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,474
Havit indirimlerinden f2001 240mm sıvı sogutucu almıştım. Bilgisayarı yeni topladığım için bı daha soğutucuya para vermek istemedim sıvı soğutucuyu uyguna aldığım için. Ama sıvı soğutucu nedense korkutuyor beni. Sıvı akması falan olur mu diye. Sıcaklık olarak kötü bi performansı yok. Tam yükte 71 dereceyi geçmiyor 7600. Ama kasam 360mm destekli olduğu için görüntü de biraz kötü duruyor. Sizce değiştirmeme gerek var mı? Gerek varsa 360mm beyaz uygun fiyatlı ama kaliteli bi sıvı soğutucu önerir misiniz?

Guvenilir bi marka sicaklik degerlerin iyiyse yenilemene gerek yok.

Akma durumlari cok kalitesiz bir marka olmadikca veya sanssizlik olmadkca olmaz.

Olsa bile icindeki sivilar genelde iletkenligi olmayan alkolik sivilardir zamanla icinde olusan metal ve tozlardan iletkenligi artabailir ama dedigim gibi havit kltu bir marka degik sanssizlik eseri tasma olasada bunu farkedip sistemini kaparsan sorun olmaz :)

Guvenilir bi marka sicaklik degerlerin iyiyse yenilemene gerek yok.

Akma durumlari cok kalitesiz bir marka olmadikca veya sanssizlik olmadkca olmaz.

Olsa bile icindeki sivilar genelde iletkenligi olmayan alkolik sivilardir zamanla icinde olusan metal ve tozlardan iletkenligi artabailir ama dedigim gibi havit kltu bir marka degik sanssizlik eseri tasma olasada bunu farkedip sistemini kaparsan sorun olmaz :)
Güvenilir bir marka?
Havitin sıvı soğutma ürettiğini tam olarak bu konudan öğreniyorum 30-35+ sıvı soğutma deneyimlemiş biri olarak.
Tahminimce de gamepower rampageden farkı yoktur sıvı soğutmalarının.

Güvenilir bir marka?
Havitin sıvı soğutma ürettiğini tam olarak bu konudan öğreniyorum 30-35+ sıvı soğutma deneyimlemiş biri olarak.
Var mı hocam 360mm bı önerin. Beyaz olursa iyi olur

Güvenilir bir marka?
En iyi markalardan demedim sadece sorun oluscagini dusunmuyorum kullanici deneyimlerine biraz forumlardan baktim sorun ckkti diyen pek kisi gormedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabildiğince uygun ve kaliteli arıyorum aslında. Ama 2.5 3k civarı olursa iyi olur

Bi tik butceyi asiyor ama 360mm istedignizi solemistiniz :)

Olabildiğince uygun ve kaliteli arıyorum aslında. Ama 2.5 3k civarı olursa iyi olur
Önerim thermalright aqua elite olur 3600 civarı olması gerek. Eğer bütçen çıkmazsa segotep 360m alabilirsin, gaming gecesinde 2.5a düşüyor düşerse de özelden yaz bana kupon vs varsa yardımcı olurum.

Önerim thermalright aqua elite olur 3600 civarı olması gerek. Eğer bütçen çıkmazsa segotep 360m alabilirsin, gaming gecesinde 2.5a düşüyor düşerse de özelden yaz bana kupon vs varsa yardımcı olurum.
Segotepi gördüm ama almadım kalitesi nasıldır diye. Kaliteli midir?

Segotepi gördüm ama almadım kalitesi nasıldır diye. Kaliteli midir?
Çok iyi bir ürün diyemem ama o fiyata mükemmel diyebilirim. Thermalright olan baya iyi fiyatına göre.

Çok iyi bir ürün diyemem ama o fiyata mükemmel diyebilirim. Thermalright olan baya iyi fiyatına göre.
Bakalım bütçe ayarlayabilirsem thermalright almaya çalışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri