Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Öncelikle yasim 13 bu ara çok fazla çıkıyor 2 sorum var 1.si sivilceler nasil çıkıyor 2.si ise nasil gecer
TeşekkürlerBunu sabah kalkınca ve yatarken uygula. ( Önce sabunla elini temizle ardından yüzünü sıcak suyla iyice yıka, yüzün ıslakken eline jelden 2 kez sık, elinde biraz ovuşturup yüzüne masaj yapar gibi iyice yedir.Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli 200 ml
Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli 200 ml ile mükemmel görünümü yakalayın. Tüm Yüz Temizleme ve Tonik ve fiyatları için hemen tıklayın.www.watsons.com.tr
Haftada 1 yastık kılıfı ve yüz havlusu değiş ve 3 saatte bir kağıt havlu ile yüzünü sil. ( Yağlarını alması için )
Bana 2 Kere Cleocin T Yazılmıştı Az buz işe yarıyor Galiba.Öncelikle yasim 13 bu ara çok fazla çıkıyor 2 sorum var 1.si sivilceler nasil çıkıyor 2.si ise nasil gecer
kesinlikle bu yöntemi öneririm. 1 kullanımda bile bende fayda ediyor.Bunu sabah kalkınca ve yatarken uygula. ( Önce sabunla elini temizle ardından yüzünü sıcak suyla iyice yıka, yüzün ıslakken eline jelden 2 kez sık, elinde biraz ovuşturup yüzüne masaj yapar gibi iyice yedir.Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli 200 ml
Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli 200 ml ile mükemmel görünümü yakalayın. Tüm Yüz Temizleme ve Tonik ve fiyatları için hemen tıklayın.www.watsons.com.tr
Haftada 1 yastık kılıfı ve yüz havlusu değiş ve 3 saatte bir kağıt havlu ile yüzünü sil. ( Yağlarını alması için )
Pek yemiyorum zatenYağlı şeyler yemeyi azaltabilirsin cips çikolata gibi
TeşekkürlerBana 2 Kere Cleocin T Yazılmıştı Az buz işe yarıyor Galiba.
Sivilce sanırsam Yag bezesi, Fazla yağ diye biliyorum
Ayrıca Keci sütlü veya Eşşek sütlü, Killi veya Safranlı sabun kullan saydıklarım iyi gelebilir.
kil maskesi yap haftada 2 kezÖncelikle yasim 13 bu ara çok fazla çıkıyor 2 sorum var 1.si sivilceler nasil çıkıyor 2.si ise nasil gecer
Evet 3 4 Kere Kullanınca iyi geliyor Süper Kusursuz değil ama Büyük oranda geciriyorkesinlikle bu yöntemi öneririm. 1 kullanımda bile bende fayda ediyor.