Çözüldü✓ Siyah çizgiler

4hm3t09

80+
Reaksiyon skoru
14
Önceden monitörün ortasında bir kez daha olmuştu. 1 yıl sonra yine geldi bu siyah çizgiler. İlk en üstteki siyah çizgi vardı gün geçtikçe altındakiler eklendi. Laptobun ısınmasından mı kaynaklanıyor sizce?
Resim 6 mb olduğu için atamıyorum.

Isıdan olacağını sanmıyorum panel de sorun olabilir

Farklı bir monitörle görüntü almaya çalıştığında da aynısı oluyorsa ekran kartında sıkıntı vardır sadece laptopun monitöründe oluyorsa monitörde arıza vardır.

Farklı bir monitörle görüntü almaya çalıştığında da aynısı oluyorsa ekran kartında sıkıntı vardır sadece laptopun monitöründe oluyorsa monitörde arıza vardır.
Farklı monitörde ekran normal laptobun ekranda sıkıntı var o zaman.

Büyük ihtimalle.

Benimde diklemesine çizgiler vardı ekranın sağ tarafında. Panelde cof denen film kablolar zamanla kalkıyormuş yerinden. O yüzden çizgiler olusuyormus. Yan çizgilerse içindeki coflardan panelin içinde bulunan coflardan oluyormuş. Ekranı eğip bükğnce görüntü geliyor mu?

Benimde diklemesine çizgiler vardı ekranın sağ tarafında. Panelde cof denen film kablolar zamanla kalkıyormuş yerinden. O yüzden çizgiler olusuyormus. Yan çizgilerse içindeki coflardan panelin içinde bulunan coflardan oluyormuş. Ekranı eğip bükğnce görüntü geliyor mu?
Evet benim zamanla kaybolmuştu önceden şimdi yeniden farklı bir yerde çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,828
Üyeler
188,483
Son üye
muhammed6144
Geri