Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,524
Aklıma maalesef başka yol gelmedi hocam.halâ aynı, tek ram im var
Aklıma maalesef başka yol gelmedi hocam.halâ aynı, tek ram im var
sorun sence anakartta mı?Aklıma maalesef başka yol gelmedi hocam.
Olabilir hocam ama sistem açılıyor. Sorun işlemciden kaynaklı bir sorun olabilir. Diğer işlemciyi takıp bir de tekrardan onda dene istersen.sorun sence anakartta mı?
biraz beklesin o halde, yarın denerim. Belki üstündeki akımı falan atar ne alakaysaOlabilir hocam ama sistem açılıyor. Sorun işlemciden kaynaklı bir sorun olabilir. Diğer işlemciyi takıp bir de tekrardan onda dene istersen.
Prizin topraklı mı hocam?hocam dün ekran bi gel git yaptı, bu gün denedim yine aynı @Emmree
e tabiPrizin topraklı mı hocam?
Anakart kaynaklı bir şey olabilir hocam. Evin başka prizinde deneyebilme imkanın var mıdır?e tabi
Post automatically merged:
her zaman taktığım priz zaten
denedim, halâ aynı. Ama çok saçma her şey çalışıyor sadece ekran yokAnakart kaynaklı bir şey olabilir hocam. Evin başka prizinde deneyebilme imkanın var mıdır?
Bende çözümler tükendi hocam. Sorun anakartta gibi duruyor ama. Depolama birimlerini çıkar bakalım, sistemi öyle aç.denedim, halâ aynı. Ama çok saçma her şey çalışıyor sadece ekran yok
çıkar tak mı yapayım?Bende çözümler tükendi hocam. Sorun anakartta gibi duruyor ama. Depolama birimlerini çıkar bakalım, sistemi öyle aç.
Yok çıkarıp aç bilgisayarı bakalım sistem disk yok uyarısı verecek mi? Yoksa gene mi siyah ekranda kalacak?çıkar tak mı yapayım?
Halâ aynı, diskleri çıkarmadan önce monitör eski olduğu için mavi bir ışığı var o sabitlenirdi, bu sefer o da olmadıYok çıkarıp aç bilgisayarı bakalım sistem disk yok uyarısı verecek mi? Yoksa gene mi siyah ekranda kalacak?