Siyah parçalar beyaz kasada kötü durur mu?

Gagafa

80+
Reaksiyon skoru
39
her şey siyah beyaz kasa ekran kartını beyaz almadım siyah aldım sizce kötü olurmu?

dün geceki gaming gecesindeki 5070 li sistemimi aldın yoksa onda öyleydi ekran kartı

ben o yüzden kararsız kalıp almadım açıkçası sjsdjsj
Ben bayadır arıyodum denk gelmişken alem dedim sıyah setup düşünüdum anlık aldım şimdide kasa beyaz olunca almadım diye pişman olurmuyum diye bilemedim iptal de edemem bi şekilde güzel durdurma çalışcam artık

Ekler

• IMG_20250919_012753.webp
    IMG_20250919_012753.webp
    802.6 KB · Hit: 63
Ram psu psu kabloları ekran kartları siyah benim gerçi psu kabloları için 2x 8 pin CPU 2x8pin gpu ve anakart için 24 pin Lian-Li Strimer kablo aldım daha güzel oldu ekran kartım ve ramler siyah kaldı o kadar2

Örnek atıyorum sen karar ver
Çok rgb beyaz ışık iyi olur gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram psu psu kabloları ekran kartları siyah benim gerçi psu kabloları için 2x 8 pin CPU 2x8pin gpu ve anakart için 24 pin Lian-Li Strimer kablo aldım daha güzel oldu ekran kartım ve ramler siyah kaldı o kadar2
Foto varmı hocam baya merak ettim

Kötü durmaz. Benim kasa ve fanlarım hariç her şey siyahtı. Bana güzel geliyordu.
Bencede iyi olur gibi kontrast olur gibi

Hocam akşam eve gideyim atcam dün çekmeyi unuttum ama attığım örnek benim kasa değişen kısımlar cpu ve gpu yerleri 24 pin zaten fotoğrafta takılı

Bencede iyi olur gibi kontrast olur gibi
Tema oluşturursan güzel durur. Beyaz gri kahverengi gibisinden ana bir tema bul.

Geri