Neler Yeni

Siz olsanız hangi arabayı alırdınız? range porsche

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
2 arabada farklı klasmanlarda macan fena degil 2 ay a yakın süre bindim ne aradıgınıza baglı bu işler
mesela ben performans ve yol tutusu beklerim macan bunu verememişti
performans bakımından cupra 2.0 güzel , eglenmek icinde e92 ye biniyorum

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 arabada farklı klasmanlarda macan fena degil 2 ay a yakın süre bindim ne aradıgınıza baglı bu işler
mesela ben performans ve yol tutusu beklerim macan bunu verememişti
performans bakımından cupra 2.0 güzel , eglenmek icinde e92 ye biniyorum
yani dediğim gibi öyle beklentilerim yok 2 side hayalimdi sadece porsche'ye daha yakın hissediyorum
range mafya arabası gibi geliyo o kadar ağır bi insan olduğumu düşünmüyorum zaten şuan range için bütçe de yok ama aradayım bilemedim ya
biraz daha bekleyebilirim belki her ne kadar macan beni çeksede range de bi ayrı

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
beklenti yoksa al bütcen neyse gec sonra satar diger arabayıda alırsın zaman gelince :)

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
forumda şöyle hayali konu acınca ne oluyor 🤣
Ne desem bilemedim okuyunca insanlar ne paralarla oynuyor inan 3 milyon 5 milyon hayal paralar değil. hatta para değil müteahhitler bir daireyi Max 3 milyona mâl ediyor ve nerden baksan %100 kârla 5,6 milyona satıyor bunu düşününce özellikle son 20 yılda zengin ultra zengin oldu fakir mega fakir oldu ortada bir kesim kalmadı
Aile büyüklerimiz sağolsun kendimizi üçgenin diğer tarafına üstüne atmışız galiba..
Peşin hüküm giydirmeyelim herkese

4060fetişlidinazor

80+ Bronze

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Siz e92 diyince baktım tekrar biraz aşırı aklım çekindi BMW hastalığım var zaten ama bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dimi ya onun o önden saldırıya hazır köpek balığı gibi duruşu 🤤
Reis 2015 range alacağına git sıfır velar al motoru kucağına alman daha zor olur.
Bu araba 2 ay sonra 10 yaşına girecek ve sorun sıkıntı çıkardığında felaket ocağa incir ağacı diken masraflar açıyor.
Bende range ciyim mesela ama sıfırı dururken bunlara para vermek çok saçma.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,698
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
babadan kalma 2007 civicle devam baba seneye reşitte oluyo araba ehliyetde alacak

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Reis 2015 range alacağına git sıfır velar al motoru kucağına alman daha zor olur.
Bu araba 2 ay sonra 10 yaşına girecek ve sorun sıkıntı çıkardığında felaket ocağa incir ağacı diken masraflar açıyor.
Bende range ciyim mesela ama sıfırı dururken bunlara para vermek çok saçma.
Ya bizim bi abi var müteahhit biniyor aynısına "gardaşım diyor hiç sorun yaşamıyorum ben adam gibi kullanmıyorlar arabayı diyo" alakası var mı range i ne kadar adam gibi kullanabilirsin ki bence
o direk hiç kullanmıyor dükkanın önü araba dolu karambol kullanıyolar 😂

morpx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Güngör
Kardeşim ben senin yerinde olsam ikiside almam ama küçüklük hayalim diyorsan alabilirsin. Fakat eğer bu arabalarla kaza yaparsan parçalarını bulmak oldukça zor olucaktır. O yüzden binmek için bir araba alıcaksın anladığıma göre arazi aracı gibi bir araç istiyorsunuz mercedes glc veya volvo xc90 araçlarını alabilirsiniz.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
babadan kalma 2007 civicle devam baba seneye reşitte oluyo araba ehliyetde alacak
Hey maşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim ben senin yerinde olsam ikiside almam ama küçüklük hayalim diyorsan alabilirsin. Fakat eğer bu arabalarla kaza yaparsan parçalarını bulmak oldukça zor olucaktır. O yüzden binmek için bir araba alıcaksın anladığıma göre arazi aracı gibi bir araç istiyorsunuz mercedes glc veya volvo xc90 araçlarını alabilirsiniz.
Ama işte porşun o agresif ön farları adeta tahrik ediyo beni aşırı hoşuma gidiyor.
xc90 amcamda var kullanmıştım o da fısır fısır araba ama genç işi olsun istiyorum birazcık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,648
Üyeler
161,318
Son üye
reisysk
Top Bottom